COQUES I PASTISSETS

COQUES I PASTISSETS

7,50 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cuina - Gastronomia - Dietética y nutrición
ISBN:
978-84-9034-364-7
Páginas:
64
Encuadernación:
Bolsillo
Idioma:
Català
7,50 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar coques i pastissets a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Per tant, aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta Així, a través de les receptes queda palès que la rebosteria és un aspecte important per entendre aquestes comarques i la seua manera de ser i de fer.

Anna Llop i Laura Mur
Anna Llop i Rams va nàixer a Batea l'any 1957. Per motius laborals viu a Ascó des de l'any 1982. És mestra de català i especialista en Educació Infantil. Dedicada des de sempre a l'ensenyament, es considera una persona oberta a tots els corrents pedagògica. Compagina aquesta activitat amb la de mestressa de casa i amb altres aficions, com ara la cuina, el ganxet, la lectura i el cinema.

Laura Mur i Cervelló va nàixer el 1962 a Flix. Actualment viu a Flix i treballa a Ascó. Laura és parvulista, mestra de català i llicenciada en Ciències de l'Educació. Dedicada des de sempre a l'ensenyament, compagina aquesta activitat amb la família i amb moltes i diverses aficions, entre les quals destaquen la rebosteria i la narrativa.