MANUAL DEL BON CUINAR

MANUAL DEL BON CUINAR

20,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
GARSINEU
Año de edición:
Materia
Cuina - Gastronomia - Dietética y nutrición
ISBN:
978-84-947899-3-9
Páginas:
355
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

Manual del bon cuinar és el llibre que pemet tenir al calaix de la cuina productes, tècniques ic onsells per tractar-los correctament amb facilitat, lluny de tecnicismes massa professionals. Com coure un arròs correctamente, com lligat les salses, com elaborar un peix ouua carn a la planxa de forma senzilla, com coure un marisc, un guisat o un rostit. Com desgreixar de maneraque el cos debi els aliments amb normalitat i sense por de fer una mala digestió. És a dir, mitjantçant articles per comprendre càcilment tot el que és cal per cuinar i alimentar-nos correctament, amb un centenar de plats que lliguen amb les recomanacions de l'autor.

Lladonosa ha rebut al llarg de la seva trajectòria tot un seguit de reconeixements, com el Premi Nacional de Gastronomia del Ministerio de Cultura, la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, la Medalla al Mèrit Gastronòmic de la Federació Catalana d'Associacions Professionals d'Hosteleria, el Premi Ignasi Domenech del Gremi de Restauració de Barcelona, entre d'altres. Així com diversos guardons dels seus llibres, tant al nostre paíscoma a l'estranger.

Podem dir que la pedagogia culinaria que normalment es veu al catàleg, hi mancava aquest Manual. Segur que un cop el facis servir, et farà entrar amb més il.lusió a la cuina.

Otros libros del autor

  • LA CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA
    LLADONOSA GIRÓ, JOSEP
    La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coq...
    Disponible en 2 semanas

    9,95 €