LES ORQUÍDIES DEL BERGUEDÀ

LES ORQUÍDIES DEL BERGUEDÀ

17,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
arbres i plantes -Botánica provisional
ISBN:
978-84-9034-328-9
Páginas:
160
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán

La comarca del Berguedà és una zona amb una flora molt abundant i variada. I entre la seva varietat s’hi troba una gran representació de les orquídies presents a Catalunya, amb la singularitat de tenir algunes de les espècies més atractives i buscades per la seva raresa dins del món de l’orquidologia i la botànica en general.

Encara que tota la flora és interessant, aquest va ser un dels motius que va empènyer els autors a plantejar-se de fer un treball dedicat exclusivament a les orquídies. Però el que els va acabar de convèncer va ser el fet de trobar un exemplar d’Ophrys speculum (mirallets o mosques blaves), una orquídia que no estava documentada a la comarca i que, en realitat, no és gens habitual que es trobi a les contrades. Per tant, podem dir que la idea de fer aquest llibre va néixer a Avià, lloc on es va fer la troballa.

Marc Solà i Carles Navarro:

Carles Navarro Solsona

Va néixer a Berga l’any 1967. És afeccionat a la fotografia de natura i enamorat de la muntanya i la seva flora. Naturalista actiu, és membre del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà i coautor del llibre Flora del Parc Natural del Cadí-Moixeró: 100 flors i plantes.

Marc Solà Soriano

Nascut a Barcelona l’any 1974. De formació totalment autodidacta, és un apassionat de la natura i de la fotografia. És membre actiu de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis (AFTDAO) de Berga. Ha participat en nombrosos cursos i tallers de fotografia de natura i de processat d’imatges.