LA DATA DE NAIXEMENT D'EN COLOM *

LA DATA DE NAIXEMENT D'EN COLOM *

UNA PROPOSTA PER LA IDENTIFICACIÓ D'EN CRISTÒFOR COLOM AMB EL BARCELONÍ JOAN COL

16,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
LIBROOKS
Año de edición:
Materia
Historia en general
ISBN:
978-84-946668-0-3
Páginas:
210
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

La data de naixement de Cristòfor Colom es una incògnita tan gran com el seu lloc de provinença. Els seus biògrafs han aportat informacions contradictòries i han discutit sobre el tema des de fa segles.

Lluny de ser una dada sense importància, l'any del seu naixement és clau per dilucidar qui va ser el Descobridor del Nou Món. La falta de claredat al respecte, fins i tot en els escrits del seu fill, alimenta el dubte que motiva aquest llibre: I si aquest secretisme fos intencionat? I si s'ha volgut amagar l'autèntica identitat de Cristòfor Colom?

Jordi Bilbeny s'endinsa en la controvèrsia amb l'objectiu de treure en clar quan i on va néixer Colom, i demostra amb una gran quantitat de proves documentals que la tesi del Joan Colom, nascut a Barcelona i membre de l'alta societat catalana, és la més sòlida de les que s'han presentat fins a l'actualitat.

Otros libros del autor

  • LA SARDANA I LA RELIGIÓ DE LES BRUIXES *
    BILBENY I ALSINA, JORDI
    El 5 d’agost del 1552, a Olot, els cònsols i jurats de la Casa de l’Almoina, convocats i reunits pel nunci Pere Salvador Brugats, prohibeixen «lo ball de la sardana y altres balls deshonests». És el primer registre de l’existència de la sardana, que apareix com un ball enemic de la moral i les creences establertes per l’Església catòlica.A partir d’aquest succés, J...
    Disponible

    24,00 €