EL BAIX EMPORDÀ I LA SELVA. CATALUNYA ROMÀNICA 10 *

EL BAIX EMPORDÀ I LA SELVA. CATALUNYA ROMÀNICA 10 *

GUIES COMARCALS

23,60 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
PORTIC
Año de edición:
Materia
Arte -Arqueología -Arquitectura - Paisajísmo
ISBN:
978-84-7306-637-2
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

Catalunya Romànica. Guies Comarcals és una col·lecció de guies manuals i pràctiques pensada per acostar-nos als nombrosos i importants testimonis del nostre món romànic, un art estretament vinculat als orígens de la identitat catalana. El tractament per comarques permet ressaltar-ne característiques peculiars i facilitar-nos itineraris de visita.

Relligades per la Costa Brava, aquestes dues comarques no tenen vincles històrics comuns, però sí un gran interès paisatgístic i monumental.

El Baix Empordà és un mostrari de vells temples, com Sant Julià de Boada o Sant Pere d'Ullastret, que abracen del preromànic al romànic més acurat, i també de castells i viles, com Pals o Peratallada, de gran sentor medieval.

La Selva, més variada i trencada, té també sorpreses, com els monestirs d'Amer o de Breda, petits edificis en racons abruptes, o bé castells tan destacats com el de Montsoriu, centre polític del vescomtat de Girona-Cabrera.

Otros libros del autor

 • L'ALT EMPORDÀ. CATALUNYA ROMÀNICA 11 *
  PLADEVALL ARUMÍ, ANTONI
  Catalunya Romànica. Guies Comarcals és una col·lecció de guies manuals i pràctiques pensada per acostar-nos als nombrosos i importants testimonis del nostre món romànic, un art estretament vinculat als orígens de la identitat catalana. El tractament per comarques permet ressaltar-ne característiques peculiars i facilitar-nos itineraris de visita.A la comarca de l'Alt E...
  Disponible

  23,60 €

 • EL VALLÈS OCCIDENTAL. EL VALLÈS ORIENTAL. CATALUNYA ROMÀNICA 5
  PLADEVALL ARUMÍ, ANTONI
  Catalunya Romànica. Guies Comarcals és una col·lecció de guies manuals i pràctiques pensada per acostar-nos als nombrosos i importants testimonis del nostre món romànic, un art estretament vinculat als orígens de la identitat catalana. El tractament per comarques permet ressaltar-ne característiques peculiars i facilitar-nos itineraris de visita.El Vallès ha estat sem...
  Disponible

  20,80 €