EL VALLÈS OCCIDENTAL. EL VALLÈS ORIENTAL. CATALUNYA ROMÀNICA 5

EL VALLÈS OCCIDENTAL. EL VALLÈS ORIENTAL. CATALUNYA ROMÀNICA 5

GUIES COMARCALS

20,80 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
PORTIC
Año de edición:
Materia
Arte -Arqueología -Arquitectura - Paisajísmo
ISBN:
978-84-7306-564-1
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

Catalunya Romànica. Guies Comarcals és una col·lecció de guies manuals i pràctiques pensada per acostar-nos als nombrosos i importants testimonis del nostre món romànic, un art estretament vinculat als orígens de la identitat catalana. El tractament per comarques permet ressaltar-ne característiques peculiars i facilitar-nos itineraris de visita.

El Vallès ha estat sempre el rerepaís del Barcelonès i el Maresme per la seva situació a la depressió Prelitoral. La seva densitat ha propiciat la divisió en dues comarques.

El Vallès Occidental, la més poblada, conté els edificis més emblemàtics, com les esglésies de Terrassa, Sant Cugat del Vallès o Sant Llorenç del Munt, però també inclou edificis més humils com les quatre esglésies del més pur estil romànic de la minúscula Gallifa.

El Vallès Oriental, menys ric en momuments, reuneix, però, una munió de petits edificis a Caldes de Montbui, on destaca Sant Sebastià de Montmajor, a Montseny i Fogars de Montclús o a Castellcir i Aiguafreda.

Otros libros del autor

 • L'ALT EMPORDÀ. CATALUNYA ROMÀNICA 11 *
  PLADEVALL ARUMÍ, ANTONI
  Catalunya Romànica. Guies Comarcals és una col·lecció de guies manuals i pràctiques pensada per acostar-nos als nombrosos i importants testimonis del nostre món romànic, un art estretament vinculat als orígens de la identitat catalana. El tractament per comarques permet ressaltar-ne característiques peculiars i facilitar-nos itineraris de visita.A la comarca de l'Alt E...
  Disponible

  23,60 €

 • EL BAIX EMPORDÀ I LA SELVA. CATALUNYA ROMÀNICA 10 *
  PLADEVALL ARUMÍ, ANTONI
  Catalunya Romànica. Guies Comarcals és una col·lecció de guies manuals i pràctiques pensada per acostar-nos als nombrosos i importants testimonis del nostre món romànic, un art estretament vinculat als orígens de la identitat catalana. El tractament per comarques permet ressaltar-ne característiques peculiars i facilitar-nos itineraris de visita.Relligades per la Costa...
  Disponible

  23,60 €