CIRCUITS D'ALTA MUNTANYA PEL PIRINEU ORIENTAL CATALÀ  *

CIRCUITS D'ALTA MUNTANYA PEL PIRINEU ORIENTAL CATALÀ *

25 ITINERARIS PER CARENES DEL CANIGÓ AL PEDRAFORCA

13,00 €
IVA incluido
Disponible pero consultar
Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Excursions pirineu general catalunyai espanya
ISBN:
978-84-9791-077-4
Páginas:
180
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
13,00 €
IVA incluido
Disponible pero consultar

Aquesta guia presenta vint-i-cinc circuits d’alta muntanya, escollits per conèixer el Pirineu oriental català, assequibles en un sol dia per a un gran nombre d’excursionistes. Al Pirineu oriental català el cim més elevat és el del Carlit, que ateny l’altitud gens menyspreable de 2.921 m. Tres relleus més sobrepassen els 2.900 m tossa Plana de Lles, Puigpedrós i Puigmal i una munió es troba entre els 2.800 m i els 2.400 m, cota mínima que s’atribueix, en les nostres latituds, a la vertadera alta muntanya. El sector que abasta aquesta guia, seguint la base dels 2.400 m com a mínim, va del massís del Canigó a Andorra i l’Alt Urgell en funció del curs dels rius Segre, Gran Valira i Valira d’Encamp o d’Orient fins al port d’Envalira.

Tanmateix, no surt de l’àmbit dels Països Catalans Catalunya Nord, Catalunya estricta i principat d’Andorra. Cada circuit consta d’una presentació, una fitxa tècnica i una descripció on s’indiquen la ubicació, l’accés, el desnivell acumulat, l’altitud màxima assolida sempre per damunt dels 2.400 m, el temps o horari total aproximat, uns consells i els llocs refugis, cabanes, cases de pagès, hotels, etc. on allotjar-nos. Les dificultats dels vint-i-cinc itineraris circulars ressenyats no sobrepassen el III grau de l’escala de l’UIAA i disposen de diversos punts per abandonar-los si sorprèn el mal temps o el cansament.

Són una manera diferent de recórrer aquest meravellós Pirineu oriental, tant axial com Prepirineu; una varietat més de les moltes que hi podem dur a terme.

Otros libros del autor

  • ANDORRA *
    FIGUERA I ABADAL, MANEL
    El Pirineu andorrà ofereix itineraris en forma de circuit que van més enllà de les rutes d'ascensió clàssiques als cims de les muntanyes principals, que d'altra banda no són excessivament freqüentats. Alguns d'aquests circuits, els que transcorren per la frontera andorranofrancesa, permeten assolir una bona quantitat de cims agrests de muntanyes de l'Arieja, fins i tot m...
    Disponible pero consultar

    12,30 €