UN VETERINARI A LA NEU

UN VETERINARI A LA NEU

20,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
GODALL EDICIONS
Año de edición:
Materia
Literatura de montaña
ISBN:
978-84-946952-1-6
Páginas:
262
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán

No fa gaires anys el món del múixing va aconseguir popularitat gràcies a la Pirena, una competició coneguda com la Ruta Blanca dels Pirineus. La seva fama va donar a conèixer un esport i un món fins llavors minoritaris: les curses de gossos de trineu.
Però, què és el múixing? En què consisteix? Qui hi participa? On es fan les competicions? Aquestes preguntes i algunes més són les que intenta respondre aquest llibre.

I tot això que, potser, aquí ens semblarà exòtic i a l’abast de ben poca gent, és en realitat un esport que, en altres indrets del món, com ara Alaska, Canadà, Suècia i Rússia, està molt estès.
Jaime Martínez, un dels pocs veterinaris especialistes en gossos de trineu que hi ha a Espanya, explica en aquest llibre les seves experièn­cies viscudes al llarg de molts anys i de molts quilòmetres. Però com que tot individu és el resultat de les seves vivències, Jaime Martínez n’ha volgut donar una visió global, des dels seus primers anys de formació fins a les últimes experiències a Rússia, de manera que ens mostra l’organització de les curses entre bastidors: com són els equips humans que les duen a terme i com s’hi viu l’amor per la naturalesa i els gossos.

Aquí, esport i aventura van de bracet amb l’única intenció de mostrar que l’esperit de col·laboració pot convertir-se en una cosa molt més important que la competitivitat entre les persones.

En definitiva, es tracta d’una història de superació, escrita sota el lema: «encara podem més».
Per redactar-la, en Jaime ha comptat amb la col·laboració de Jorge León Gustà.

Otros libros del autor

  • UN VETERINARIO EN LA NIEVE *
    MARTÍNEZ SALLÉS, JAIME
    Hace unos pocos años el mundo del múshing logró popularidad gracias a la Pirena, una competición conocida como la Ruta Blanca de los Pirineos. Su fama dio a conocer un deporte y un mundo hasta entonces minoritarios: las carreras de perros de trineo.Pero, ¿qué es el múshing? ¿En qué consiste? ¿Quienes participan? ¿Dónde se realizan las competiciones? A estas y otras ...
    Disponible

    20,00 €