UN REGAL PER A TOTA LA VIDA *

UN REGAL PER A TOTA LA VIDA *

GUIA DE LA LACTÀNCIA MATERNA

17,80 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
ANGLE
Año de edición:
Materia
Padres
ISBN:
978-84-15695-35-6
Páginas:
384
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Castellano

«Imprescindible per gaudir de la lactància sense dubtes, sense falsos mites.»

El doctor González, una de les màximes autoritats en lactància materna, desfà dubtes, ofereix informació clara, situa cada cosa al seu lloc, en un llibre amè que defensa l'alletament matern

Amè, divertit i didàctic, Un regal per a tota la vida ofereix informació pràctica a les mares que volen donar el pit, perquè en gaudeixin plenament. El doctor González hi resol tots els dubtes que planteja la lactància materna. Com aconseguir una posició adequada? Fins quan s'ha de donar el pit? Com s'ha d'alimentar la mare?

En el pit, a més de menjar, el nadó busca i troba amor, consol, calor, seguretat i atenció. Per això l'important no és comptar les hores i els minuts, o calcular els mil·lilitres de llet, sinó el vincle d'unió que s'estableix entre mare i fill. És el millor regal que una mare pot fer al seu fill, encara que sigui difícil saber qui dóna o qui rep més.

«Hi he trobat respostes a molts dubtes i solucions a problemes, tot de manera senzilla i molt raonada, cosa que et dóna molta confiança i tranquil·litat en la lactància.»