SOTA EL CEL BLAU

SOTA EL CEL BLAU

DE LES MUNTANYES ALS POLS

18,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
CORDILLERA CANTÁBRICA
Año de edición:
Materia
Literatura de montaña
ISBN:
978-84-946921-3-0
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

SOTA EL CEL BLAU, és un llibre que parla de les muntanyes i dels Pols, que són els territoris més freds de la Terra. Ens parla d'un recorregut fascinant a través d'Europa, d'Amèrica, d'Àsia, d'Àfrica, l'Antàrtida i l'Àrtic. En Carles Gel ens parla de viatges fascinants que l'han portat fins a llocs remots, i ens parla d'una vida dedicada a la muntanya i a les travesses polars, que l'ha portat a fer un recorregut global.

Però en un exercici de sinceritat, en Carles Gel despulla la seva ànima i ens parla sense embuts dels seus inicis en el món de la muntanya, dels seus somnis i dels seus projectes, dels seus dubtes, del coratge i de la força de voluntat; ens parla del fred, del vent, d'una vida nòmada, d'amors i de seduccions, de la mort i dels companys desapareguts. I també ens parla de la por i de la incertesa que sent davant d'una muntanya, o ens descriu l'angoixa que creix dins del seu interior abans de començar una travessia polar.

En Carles Gel també ens parla dels seus valors, de la seva filosofia de vida i com no, de la seva filosofia a les muntanyes: fer més amb el mínim possible, buscant sempre la puresa extrema.

Ens parla de la frontera invisible i de com ha sobreviscut a tantes muntanyes, així com als rigorosos freds de l'Àrtic.

Carles Gel és alpinista, però un alpinista atípic que fuig dels espais massificats, i que posa per davant de tot, l'exploració i la puresa de les seves activitats.

En aquest llibre, en Carles ens demostra que a vegades, el cel no és tan blau com ell voldria.

Otros libros del autor

  • ANDORRA - LES MILLORS ASCENSION I EXCURSIONS *
    GEL, CARLES
    Aquesta guia de muntanya, escrita per l’alpinista Carles Gel, és la que actualment abasta més el territori del país. A més de l’explicació detallada, cada ruta té una fotografia a tot color d’un dels paisatges amb que es trobarà el muntanyenc, la fitxa tècnica i el traçat damunt del mapa. En un moment en què el país aposta per donar a conèixer el seu espai nat...
    Disponible

    18,00 €