QUAN EL CATALÀ SORTIA A LA MAR *

QUAN EL CATALÀ SORTIA A LA MAR *

LA VIDA DESMESURADA DE SIS CATALANS A ULTRAMAR

20,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
BASE
Año de edición:
Materia
Exploraciones:naturaleza - ciencia-viaje clásico
ISBN:
978-84-10131-14-9
Páginas:
400
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català
20,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

No, no és un llibre d'havaneres. És un viatge apassionant a través del continent americà de la mà de sis personatges catalans que només tenen una cosa en comú: que un dia van sortir a la mar cap a Amèrica.
A la Cuba del segle XIX Facundo Bacardí va ser el fundador d'una de les cases de rom més famoses del món. Al vessant sud de l'Orinoco, Fèlix Cardona va esdevenir el descobridor del Salto Ángel, el salt d'aigua més alt del món. La vida de Ramon Mercader, l'assassí de Trotski a Ciutat de Mèxic, és un trenca-closques d'espies que va fer anar de bòlid la policia mexicana. El lleidatà Gaspar de Portolà va ser el descobridor de la badia de San Francisco encapçalant unes expedicions catalanes que arribarien fins a Alaska. El virrei Amat va ser l'home que va posar de moda la Rambla de Barcelona gràcies al poder i la riquesa que havia acumulat al Perú. I Pepe Figueres, tres vegades president de Costa Rica, va ser la primera persona a la història en abolir l'exèrcit del seu país.
A mig camí entre el llibre de viatges i la biografia, entre Catalunya i Amèrica, entre el periodisme i la història, aquest llibre és una seqüència trepidant d'autèntiques aventures, de sis vides desmesurades.