OR VERMELL. ENTRE LA MATÈRIA I LA MENT.

OR VERMELL. ENTRE LA MATÈRIA I LA MENT.

13,95 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
JORDI PORRERA
Año de edición:
Materia
Novela historica
ISBN:
978-84-617-4798-6
Páginas:
124
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català
13,95 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

Una novel·la de ficció basada en fets històrics, relatada des dels nostres temps, però amb una visió molt especial, la d'un aristòcrata búlgar del segle XII. Cóm l'amor per la seva esposa i la mort d'aquesta, per circumstàncies històriques del moment i del país, farà que es produeixi un tomb molt important a la seva vida.

Un seguit de fets i accions que acabaran desembocant a una ciutat de la província de Barcelona, a dia d'avui, moment on arrenca el relat de la història.

L'autor ens presenta uns personatges, a l'actualitat, que no tenen res a veure amb l'aristòcrata búlgar transformat en vampir, però les circumstàncies faran creuar els seus camins del passat i del present a un futur immediat. Es produirà un gir rotund a les seves vides per intentar solucionar la problemàtica amb la que es troben.

S'adonaran de la fragilitat i importància que té, per a algunes persones, la vida dels que s'estimen. Cóm poden afectar els sentiments i el més profund de l'essència humana, segons sigui aquesta, a les actuacions físiques de la vida.

La novel·la enriquirà al lector amb fets, tant interessants com desconeguts, d'una petita part de la història de Bulgària, a més d'entretenir amb situacions d'acció, misteri i, també, alguna pinzellada d'humor.

Otros libros del autor

  • ORO ROJO. ENTRE LA MATERIA Y LA MENTE.
    PORRERA VILLAMARÍN, JORDI
    Una novela de ficción basada en hechos históricos, relatada desde nuestros tiempos, pero con una visión muy especial, la de un aristócrata búlgaro del siglo XII. Cómo el amor por su esposa y la muerte de esta, por circunstancias históricas del momento y del país, hará que se produzca un tumbo muy importante en su vida. Una serie de hechos y acciones que acabarán desem...
    Disponible en 2 semanas

    13,95 €