LES VIRTUTS DEL FRACÀS *

LES VIRTUTS DEL FRACÀS *

17,90 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Filosofía y ética
ISBN:
978-84-16915-26-2
Páginas:
176
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

Un petit tractat de saviesa sobre el fracàs que ens posa en el camí del veritable èxit. Una fina línia uneix les vides de Sèneca, Einstein, Picasso, Miles Davis, Steve Jobs i Rafael Nadal: ells i tants d’altres han tastat en algun moment l’amargor del fracàs. Fracassar, rectificar, són dos verbs de conjugació difícil, però, en canvi, són essencials per entendre els mecanismes de la ciència, l’art, l’esport... de la vida.

No obstant això, en el sistema educatiu i en el nostre
dia a dia es continua penalitzant el fracàs i se’l considera un fet vergonyós: oblidem que, sovint, el fracàs és un pas necessari en el camí de la comprensió i de l’èxit.

Aquestes premisses han portat el filòsof francès Charles Pépin a fer una incursió en el món del fracàs amb una mirada nova, incisiva i lluminosa. Ha explorat corrents filosòfics i vides d’esportistes, així com els moments més foscos en la biografia d’estadistes i científics. S’ha amarat, en resum, dels nobles valors que floreixen en la devastació provocada per l’error i el desengany i n’ha extret aquest deliciós assaig a l’abast, només, de qui hagi fracassat algun cop a la vida.

Otros libros del autor

  • LAS VIRTUDES DEL FRACASO *
    PEPIN, CHARLES
    ¿Y si fracasar no fuera tan malo como creemos? El fracaso está mal visto. Lo percibimos como una debilidad, un error. Pero este luminoso libro nos demuestra que el éxito rara vez llega sin ir acompañado de decepciones y frustraciones. Steve Jobs, J. K. Rowling o Thomas Edison vivieron incontables fracasos antes de conseguir su objetivo. Revisando estos y otros ejemplos, y...
    Disponible

    17,90 €