LES LIBÈL·LULES DE CATALUNYA

LES LIBÈL·LULES DE CATALUNYA

18,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
BRAU EDICIONS
Año de edición:
Materia
Invertebrados de Catalunya
ISBN:
978-84-15885-46-7
Páginas:
208
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

Aquest llibre, fruit de deu anys de treball de camp, és un recull exhaustiu de la informació existent sobre les libèl?lules de Catalunya.

Conté una introducció a la biologia del grup i 70 fitxes, una per a cadascuna de les espècies catalogades, que inclouen un mapa de distribució, una descripció detallada de la seva morfologia per facilitar-ne la identificació i valuosa informació addicional sobre els seus hàbitats característics, ecologia, comportament i estatus de protecció.

Per primera vegada s'introdueixen noms comuns en català i s'avalua el grau d'amenaça a partir dels criteris de la UICN i d'un nou Índex de Vulnerabilitat dels Odonats de Catalunya (IVOC). Així mateix, s'identifiquen els principals llocs d'interès odonatològic atenent la seva riquesa específica o la presència de tàxons amenaçats.

L'obra, a més de representar un important recurs per a la recerca, pot servir de base per a treballs de conservació d'aquest grup d'invertebrats i dels ecosistemes aquàtics on viuen. Al mateix temps, pretén ser un recurs didàctic adreçat a tots aquells que vulguin iniciar-se o aprofundir en el coneixement d'aquests fascinants insectes.