LA RECUPERACIÓ DE CAMINS TRADICIONALS *

LA RECUPERACIÓ DE CAMINS TRADICIONALS *

24,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
Materia
Etnografía - Historia - Geografí
ISBN:
978-84-945455-0-4
Páginas:
120
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán

Aquest llibre defensa la validesa dels camins històrics i tradicionals com a vials que reuneixen les condicions idònies per als caminadors actuals i presenta criteris, tècniques i actuacions per a recuperar-los després d’anys d’abandonament i un estat precari de conservació. L’antiga xarxa de camins històrics i tradicionals hauria de jugar un paper fonamental en la moderna xarxa de camins per a vianants que respongui a les necessitats socials d’avui dia.

En els darrers anys s’han dut a terme moltes accions de restauració, reconstrucció i recuperació d’alguns dels antics camins. Aquestes intervencions han contribuït a aturar i revertir puntualment el procés de degradació d’alguns camins però, alhora, han posat de relleu la necessitat d’establir criteris d’actuació rigorosos basats en experiències reeixides. Només a partir de criteris funcionals, constructius, socials, paisatgístics i patrimonials ben definits es podrà assegurar que la recuperació de camins i senders històrics i tradicionals es duu a terme de manera ordenada i coherent.

Otros libros del autor

  • A PEU PER LA FRONTERA
    TUTUSAUS I GRAUS, JORDI
    Creuar d’una vessant a l’altra dels Pirineus no ha estat mai un fet excepcional. Tant de sud cap a nord com a l’inrevés, el trànsit de persones, bestiar i mercaderies a través dels passos i camins més accessibles ha estathistòricament una constant, fins al punt que molta gent ha pogut afirmar que els Pirineus no han estat mai frontera física entre els veïns occitan...
    Disponible

    20,00 €