LA PRIMAVERA PENDENT

LA PRIMAVERA PENDENT

18,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
Materia
Novela historica
ISBN:
978-84-17188-22-1
Páginas:
200
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Català
18,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

A la Barcelona de principis del segle XIX hi ha una dona que s’ha cansat d’esperar. «És important passar fred a l’hivern per lloar la primavera tal com es mereix», li deia la mare. Carme Coroleu havia de convertir-se en una dona exemplar, discretament exemplar. Però la mort prematura del pare i patriarca Coroleu fa «convenient» la boda entre la Carme i un misteriós Francesc Castany massa ocupat a fer volar coloms. La Carme haurà de fer front a un negoci colossal tota sola, amb el marit que ha fugit a Londres perseguint una quimera. Hi haurà moments en què defallirà, se sentirà sola, impotent, però cridarà prou i es farà forta; una dona nova.

Tancada en un rebost i fent inventari dels pots de confitura que delaten una emancipació molt traballada, la Carme ens narra una ciutat que sobreviu a les cendres de la guerra del Francès veient com es coven esperances renovades contra les falses promeses d’un Borbó. Barcelona, també, s’està transformant.

ADA CASTELLS (Barcelona, 1968) torna a la novel•la sis anys després de Pura sang (premi Sant Joan 2012) i quan en fa vint de la publicació de l’aclamada El dit de l’àngel. Una carrera que no s’atura i que a cada pas guanya públic i ambició narrativa.

Otros libros del autor

  • MARE *
    CASTELLS, ADA
    Ada Castells té el do de no caure en el sentimentalisme i sap convertir l'honest i divertit retrat de la seva mare en un cant irònic i tendre a la vida i a la comprensió. Per això fa riure i per això commou.«La mare semblava una boia en banyador, però ella es veia com l'Esther Williams.»Mentre la Sara espera que li passin a recollir els últims mobles de la mare, li cau...
    Disponible

    18,00 €