LA MORT ÉS MOLT BÈSTIA *

LA MORT ÉS MOLT BÈSTIA *

101 EPITAFIS ANIMALS

17,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
TUSHITA
Año de edición:
Materia
Literatura y ensayo: Naturaleza
ISBN:
978-84-947259-6-8
Páginas:
160
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

La mort és molt bèstia, aquest centenar d’epitafis poètics animals, és una obra moderna, plena d’enginy, amb un sentit de l’humor adés fresc adés greu (...). Amb poemes d’extensió variable, beu de les fonts més diverses per oferir un panorama alhora natural i cultural, ètic i estètic, real i figurat, del fet simple i terrible de morir. (del Pròleg de Mònica Miró)

Petits aforismes en forma d’epitafi, que declamen diferents animals, ordenats de la A (Abella) fins a la Z (Zebra) ens permeten copsar, paradoxalment, una manera molt humana de la manera en què hom s’encara a la mort. 101 curiosos epitafis animals, amb les il·lustracions espectacularment adients de la Maria Rosa Sala i la Fina Sala.

Otros libros del autor

  • LA FORÇA DE LES PARAULES *
    SALA FARRÉ, MIRACLE
    La força de les paraules és un recull de contes que evoquen la infantesa i els paisatges del poble de l'autora, Santa Maria d'Oló, a través d'un joc que barreja el record amb la fantasia. La majoria dels contes relaten episodis, viscuts o imaginats, des dels ulls d'una nena que viu en un entorn rural i que creix enmig d'una família nombrosa, uns veïns que coneix bé i la ...
    Disponible

    11,90 €