LA BÍBLIA (BÍBLIA CATALANA INTERCONFESSIONAL), EDICIÓ GRAN FORMAT *

LA BÍBLIA (BÍBLIA CATALANA INTERCONFESSIONAL), EDICIÓ GRAN FORMAT *

35,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
CLARET
Año de edición:
Materia
Religiones -Espiritualidad -Mitología
ISBN:
978-84-9136-013-1
Páginas:
2386
Encuadernación:
Bolsillo
Idioma:
Català

Aquesta Bíblia és el resultat d'un treball conjunt dut a terme per cristians de diverses confessions. Vol posar a l'abast dels seus lectors, amb un llenguatge planer i expressiu, els textos que formen la Sagrada Escriptura. Té un abundant nombre de material auxiliar: notes a peu de pàgina, introduccions a cada llibre, vocabulari, taula cronològica, índex temàtic, índex de noms de persona, seccions dels llibres de la Bíblia, índex de noms de lloc i 10 mapes a tot color.

Publicada per primer cop en 1993, la Bíblia Catalana Interconfessional (BCI) va esdevenir ben aviat la Bíblia de referència en llengua catalana. Durant aquests anys ha conegut onze edicions, amb un total de més de cent mil exemplars, als quals es poden sumar les cinc edicions i vint-i-cinc mil exemplars en la versió de butxaca, les tretze edicions i cent deu mil exemplars del Nou Testament que es publica separadament, així com altres edicions de luxe, en format gran, en CD-Rom, etc.

Aquesta nova edició de la Bíblia, que es publica als vint-i-cinc anys de l?inici dels treballs de la BCI, s?ha revisat en profunditat per tal de mantenir-la vigent i ajustada a les investigacions més recents.

El text que es presenta, planer i expressiu, respon alhora a la necessitat de tenir un text bíblic comú a totes les confessions cristianes, fidel als escrits originals i que sigui comprensible per tots aquells lectors d?avui que tenen com a pròpia la llengua catalana.