HOMEOPATIA SENSE EMBUTS *

HOMEOPATIA SENSE EMBUTS *

UNA PRÀCTICA QUE PROSPERA ENTRE MIRACLES I MIRATGES

15,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Año de edición:
Materia
Terápias alternatìvas
ISBN:
978-84-475-3787-7
Páginas:
184
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

L'homeopatia és ben present en el nostre entorn: molts metges la recomanen, les farmàcies en venen i la premsa considera que és una opció més per tractar tota mena de malalties. Moltes universitats l'ensenyen, per bé que no en els programes oficials, i la meitat dels nostres conciutadans n'han fet ús algun cop. Però és una ciència o una pseudociència? Una alternativa a la medicina tradicional o una moda passatgera?
Malgrat la gran popularitat que té l'homeopatia en la societat actual, els científics insisteixen a dir que les teories en què es basa contradiuen tot el que sabem sobre la física i la química. A més, els assajos clínics que han intentat demostrar la seva eficàcia no han aconseguit veure cap diferència significativa entre homeopatia i placebo.
Homeopatia sense embuts repassa les idees clau d'aquesta teràpia: la història, la teoria, els experiments, les contradiccions i la situació legal en què es troba a diversos països. Amb aquesta informació els lectors podran treure les seves conclusions. I segur que, tant si són usuaris ocasionals com convençuts, la lectura del llibre no els deixarà indiferents.

Otros libros del autor

  • GENOMA HUMANO *
    PURROY VÁZQUEZ, JESUS
    LA INGENIERÍA GENÉTICA AL SERVICIO DE LA MEDICINA Hace ciento cincuenta años, Mendel dio a conocer los mecanismos de la genética. Desde entonces, la investigación sobre los genes y los rasgos hereditarios ha avanzado a un ritmo vertiginoso, especialmente en las últimas décadas, en las que la secuenciación del genoma y la capacidad para manipularlo han abierto las puerta...
    Disponible

    16,00 €