HISTÒRIA MUNDIAL DE CATALUNYA *

HISTÒRIA MUNDIAL DE CATALUNYA *

28,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
Materia
Historia de Cataluña y Paises Catalanes
ISBN:
978-84-297-7728-4
Páginas:
992
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Català

Sota la direcció del catedràtic d'Història Borja de Riquer, un llibre d?història rigorós i alhora divulgatiu, ordenat per dates clau, en el qual un centenar d'historiadors i experts en cada època i matèria ens ofereixen un retrat de com Catalunya s?explica amb el món i, també, del que Catalunya ha aportat a Europa i al món des de la Prehistòria fins als temps contemporanis.

Una història mundial de Catalunya amb una concepció global, oberta, plural i universal que, inspirada en la historiografia francesa més moderna, transcendeix els llocs de la memòria habituals.
Polifònica, accessible i amb exigència crítica, aquesta Història mundial situa Catalunya dins d?un context global i universal i es qüestiona i ajuda a entendre el passat, el present i el futur del nostre país en relació amb el món.

Una altra història de Catalunya és possible?

Otros libros del autor

  • VIDES CATALANES QUE HAN FET HISTÒRIA *
    BORJA DE RIQUER (DIRECTOR)
    La història es conforma de fets i persones. Si a la Història mundial de Catalunya ens vam fixar sobretot en els fets, aquest nou projecte es centra en les persones i en les moltes personalitats rellevants i influents que ha tingut el nostre país. Un llibre d'història rigorós i alhora divulgatiu en el qual més d'un centenar d'historiadors i experts ens ofereixen un retrat...
    Disponible

    28,00 €