HERBES I FLORS DE CAMPS I VORES DE CAMINS

HERBES I FLORS DE CAMPS I VORES DE CAMINS

PLANTES RUDERALS I ARVENSES

20,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
BRAU EDICIONS
Año de edición:
Materia
Botánica de Cataluña
ISBN:
978-84-18096-08-2
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán

Nova guia de camp de la col·lecció de natura “Maluquer”, dedicada a les plantes ruderals (les que creixen espontàniament al voltant d'espais construïts i d'altres indrets alterats per l'acció humana com els marges i camins)i arvenses (les que es troben o viuen en els camps de conreu i són popularment conegudes com a “males herbes”). Es tracta, doncs, de plantes que creixen espontàniament en ambients molts modificats i intervinguts per la presència i les activitats humanes.

La guia té el format propi de les guies de camp de la col·lecció Maluquer, amb introducció, fitxes descriptives, fotografies i il·lustracions, glossari i índex alfabètic per espècies.

El text, clar i directe, les fotografies i els dibuixos permeten que la guia vagi dirigida a un ampli espectre de públic: des dels professionals als simples aficionats a la natura.

Otros libros del autor

  • ELS ARBRES SILVESTRES DE CATALUNYA
    PANAREDA CLOPÉS, JOSEP M
    Guia dedicada als arbres del nostre país i que recull tots els arbres espontanis presents a Catalunya actualment. El volum consta de 73 fitxes a doble pàgina, amb informació identificadora de l'espècie (nom català i científic, família, forma biològica, mesos de floració, alçària, distribució) i tres blocs principals d'informació: descripció morfològica, hàbitat...
    Disponible

    20,00 €