FAUNA I FLORA DELS PIRINEUS

FAUNA I FLORA DELS PIRINEUS

17,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
BRAU EDICIONS
Año de edición:
Materia
Historia natural España - P. Ibérica
ISBN:
978-84-15885-55-9
Páginas:
144
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

Aquesta és una guia que posa a l'abast de tothom la possibilitat d'identificar i conèixer la biodiversitat dels paratges naturals dels Pirineus. Reuneix, en un sol volum compacte i amb il·lustracions clares, netes i detallades, al voltant d'un miler d'espècies de flora i fauna que es poden observar en aquest territori.

De petit format, pràctica i manejable, ideal per dur a sobre quan es va d'excursió, la guia ens permetrà conèixer les espècies més properes però també les menys habituals i difícils de veure. La seva voluntat rigorosa i divulgativa la converteix en una eina pedagògica entenedora i útil per al públic tant especialista com ocasional.

Aquest volum és el número 2 de la col·lecció "La guia il·lustrada essencial".

Otros libros del autor

  • VIDA SALVAJE DE LOS PIRINEOS *
    GUIXÉ COROMINES, DAVID
    Esta es una guía que pone al alcance de todos la posibilidad de identificar y conocer la biodiversidad de los parajes naturales del Pirineo. Reúne, en un solo volumen compacto y con ilustraciones claras, concisas y detalladas, alrededor de mil especies de flora y fauna que se pueden observar en este territorio. De pequeño formato, práctica y manejable, ideal para llevar enc...
    Disponible

    17,00 €