ELS GRANS MAMÍFERS DE CATALUNYA I ANDORRA

ELS GRANS MAMÍFERS DE CATALUNYA I ANDORRA

27,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
LYNX EDICIONS
Año de edición:
Materia
Mamíferos: Península Ibérica, Baleares y Canarias
ISBN:
978-84-87334-18-4
Páginas:
246
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Català

Al fi un llibre tracta els mamífers de Catalunya. L’abast de l’obra inclou un total de 42 especies salvatges, les de mes talla i majors implicacions de conservació i gestió: eriçons, esquirols, marmota, carnívors, artiodàctils, pinnípedes i cetacis. De cada una es presenta una il•lustració, un mapa amb la distribució precisa i un text que recull el seu coneixement fins avui.
Molta informació és inèdita, i s’ha donat preferència a la que ha estat obtinguda a Catalunya o els països veïns. Però també es realitza un repàs sobre les poblacions d’altres espècies introduïdes o, fins i tot, de les domèstiques quan s’inserten de forma salvatge en els nostres ecosistemes.
Aquest treball col•lectiu constitueix una base sòlida per a la gestió, conservació i coneixement d’aquest grup tan interessant i alhora tan desconegut. El lector podrà trobar sovint referències concretes al seu entorn particular. Finalment, es presenta una bibliografia molt actualitzada sobre els temes relacionats amb les diferents espècies, que inclou un total de 371 referències.

Obra col·lectiva que per primera vegada tracta detalladament les 42 espècies salvatges de grans mamífers que viuen a Catalunya. Constitueix una sòlida base per a la gestió, conservació i coneixement d'aquest grup.