EL PETIT PRINCEP *

EL PETIT PRINCEP *

AMB IL·LUSTRACIONS DESPLEGABLES I EL TEXT ÍNTEGRE DE L'OBRA

29,95 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
SALAMANDRA
Año de edición:
Materia
Literatura infantil
ISBN:
978-84-16310-10-4
Páginas:
64
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Català

O sigui que he viscut sol, sense ningú amb qui de veritat poder parlar, fins que vaig tenir una avaria al desert del Sahara, fa sis anys. S'havia trencat alguna cosa del motor. I com que no anava amb cap mecànic ni amb cap passatger, em vaig preparar per mirar de fer, tot sol, una reparació difícil. Per mi era una qüestió de vida o mort. Amb prou feines tenia aigua per beure per a vuit dies.

La primera nit, doncs, em vaig adormir a la sorra a mil milles de cap terra habitada. Estava molt més aïllat que un nàufrag en un rai al mig de l'oceà. O sigui que imagineu-vos la sorpresa que vaig tenir, a trenc d'alba, quan una veueta molt especial em va despertar. Deia:

-Si us plau... dibuixa'm un be!
-¿Eh!?
-Dibuixa'm un be...

Otros libros del autor

  • VUELO NOCTURNO *
    SAINT-EXUPERY, ANTOINE DE
    Desde su salida en 1930 este libro lleva vendidos 6 millones de ejemplares en Francia El piloto Fabien afronta una violenta tormenta en el cielo de Argentina. En Buenos Aires, Ravière, su patrón, creador de los vuelos nocturnos, medita en su oficina. De los tres pilotos que surcan los mares de la noche por el cielo de Sudamérica, uno de ellos, perdido en esa tempestad de nie...
    Disponible

    14,96 €