EL COMTE ARNAU *

EL COMTE ARNAU *

22,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
LA CAMPANA
Año de edición:
Materia
Poesía
ISBN:
978-84-95616-82-1
Páginas:
395
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

El Comte Arnau deixa sovint el castell, la dona i els fills per apoderar-se de les donzelles que troba en les seves cavalcades. Fins que aconsegueix seduir Adelais, la jove abadessa d’un convent. Però la recerca desesperada de l’amor, com una maledicció, no esborrarà mai en el comte una visió despietada del món, i la seva ànima condemnada correrà a cavall, eternament, per valls i muntanyes, sense fi ni remei.

El Comte Arnau és el mite més important de Catalunya, i segons Josep Palau i Fabre, El Comte Arnau de Josep M. de Sagarra, escrit al llarg de sis anys, és una culminació de la poesia catalana. Una extraordinària narració èpica, amb un heroi representatiu del món medieval, a qui Sagarra dota d’un escepticisme que el fa contemporani nostre.

Sagarra trasllada aquesta epopeia medieval al lector amb un llenguatge bategant de vida i riquesa, alhora cru i tendre, amb escenes que recorden, com diu Palau al pròleg, les d’alguns films d’Ingmar Bergman.

Aquest volum inclou un CD en el qual l’actor Lluís Soler posa magistralment la seva veu al servei dels versos de Sagarra.