DUES O TRES PINTES MÉS TARD *

DUES O TRES PINTES MÉS TARD *

NOTES DISPERSES (2012-2014)

25,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
EDICIONS DEL BULLENT
Año de edición:
Materia
Literatura y ensayo de viajes
ISBN:
978-84-9904-220-6
Páginas:
512
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán

Dues o tres pintes més tard. Notes disperses (2012-2014) és un assaig escrit com un diari sense dates. És un llibre que parla de lectures, d'experiències i de viatges acumulats en anys de crisi, social i potser personal. La veu en primera persona, però, lluny de servir per a mirar-se el melic, pretén servir de catalitzador d'un temps i una realitat cultural i política difícil i quasi sempre impossible d'interpretar amb velles certeses.

Construït amb anotacions breus i disperses, Dues o tres pintes més tard és un llibre per a obrir a l'atzar i anar recorrent els seus meandres, per a aturar-se i discutir.

Si un assaig és un tempteig, Dues o tres pintes més tard vol arriscar-se a cercar a través de l'escriptura un pensament resistent. Ple de dubtes i fragmentat, qui sap si escèptic i tot. L'escriptura com a refugi.

Unes pintes de cerversa amarga, la vida.

Otros libros del autor

  • INVENTAR LA NACIÓ *
    ARCHILÉS CARDONA, FERRAN
    "Inventar la nació. Cultura i discursos nacionals a l’Espanya contemporània" és un recull de treballs realitzats per especialistes de sis universitats i camps acadèmics diversos com la història política, cultural, del turisme o la comunicació audiovisual. Es tracta d’investigacions basades en tesis doctorals i treballs acadèmics, on participen un bon nombre de joves...
    Disponible

    19,00 €