DESMUNTANT SOCIETAT CIVIL CATALANA *

DESMUNTANT SOCIETAT CIVIL CATALANA *

QUI SÓN, QUÈ OCULTEN I QUÈ FAN PER IMPEDIR LA INDEPENDÈNCIA

18,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
SALDONAR
Año de edición:
Materia
Economía - Política - Temas actualidad
ISBN:
978-84-946753-5-5
Páginas:
256
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán

Societat Civil Catalana neix el 2014 per fer de contrapès a les accions de les entitats sobiranistes i dificultar el procés cap a la independència del país.
El periodista i fotògraf Jordi Borràs, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils i relator implacable del món més radical de la ultradreta, travessa en el llibre d''investigació periodística Desmuntant Societat Civil Catalana els murs de l'opacitat de l'associació espanyolista, i posa davant de l'opinió pública la seva història sorprenent, les connexions no casuals i el currículum no sempre públic dels seus dirigents.
Un relat documentat, rigorós i valent per no perdre de vista els antecedents de Societat Civil Catalana; per saber com es va gestar, quina estructura té i qui són els socis fundadors; per posar al descobert l'entramat associatiu que la impulsa; per deixar en evidència les connexions amb l'extrema dreta, ja des de l'origen; per posar el focus sobre el seu finançament, i, finalment, per fer un recorregut atent pel seu erràtic full de ruta.

Otros libros del autor

  • DIES QUE DURARAN ANYS *
    BORRÀS, JORDI
    Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans. L’astúcia popular a l’hora de custodiar urnes i paperetes, les primeres detencions de càrrecs públics, la mobilització general de la societat, la violència policial, la resistència pacífica i el desencadenament dels fets polit...
    Disponible

    22,95 €