COPENHAGUEN RESPONSABLE

COPENHAGUEN RESPONSABLE

7,95 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
ALHENA MEDIA
Año de edición:
Materia
Guias viaje
ISBN:
978-84-16395-59-0
Páginas:
160
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Castellano
7,95 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

Viatjar és anar a la recerca de l'insòlit; viure experiències que es mantinguin per sempre en el nostre record. I això, en un món globalitzat, només és possible si ho fem de forma responsable: deixant-nos sorprendre per la riquesa del patrimoni cultural i natural, degustant els sabors locals, regalant productes autòctons que ens permetin compartir els nostres descobriments i, especialment, passejant entre la gent.

Forta personalitat i esperit jovial i alegre són característiques del prop del milió i mig d'habitants que viuen a la ciutat de Copenhaguen i la seva àrea metropolitana. La població local té arrelat un fort sentit social i una de les majors taxes d'igualtat d'oportunitats laborals i professionals sense distinció de sexe.

També cal destacar el seu respecte pel medi ambient, que es concreta en una de les consciències ecològiques individuals i col·lectives més consistents de quantes hi ha arreu del món i es materialitza en accions verdes, orgàniques i sostenibles concretes i perceptibles.

Otros libros del autor

  • COPENHAGUE RESPONSABLE
    MORATA SOCIAS, PAU
    Fuerte personalidad y espíritu jovial y alegre son características del cerca del millón y medio de habitantes que viven en la ciudad de Copenhague y su área metropolitana. En la población local está arraigado un fuerte sentido social y hay una de las mayores tasas de igualdad de oportunidades laborales y profesionales sin distinción de sexo. En Copenhague, ciudad llana y...
    Disponible en 2 semanas

    7,95 €