CONTRA EL FEIXISME

CONTRA EL FEIXISME

9,50 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Economía - Política - Temas actualidad
ISBN:
978-84-17804-09-1
Páginas:
64
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català
9,50 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

«L'ur-feixisme encara pot tornar amb les aparences més innocents. El nostre deure és desemmascarar-lo i apuntar amb el dit índex cadascuna de les seves formes noves, cada dia, arreu del món.»

El feixisme és un monstre amb moltes cares, i no sempre se'ns mostra en el seu vessant més evident. En cada època, en cada país, el feixisme pren una forma diferenciada, però és fàcil detectar les seves traces, si se les coneix. Fa gairebé vint-i-cinc anys, Umberto Eco advertia sobre aquesta qüestió, que avui ha adquirit una importància cabdal i una urgència inquietant: el feixisme és quelcom més que una amenaça.

En catorze punts, el professor assenyala els elements essencials que fan que un discurs porti en el seu si la llavor del feixisme, alhora que ens ofereix unes pinzellades meravelloses de com va viure l'alliberació del seu país quan era un nen.

Umberto Eco va ser un savi capaç de traslladar el pes del passat per projectar llum en el present, com bé demostra el volum que teniu a les mans.

Otros libros del autor

 • LA MEMORIA VEGETAL
  ECO, UMBERTO
  UMBERTO ECO INÉDITO Y VISIONARIOUn canto de amor a los libros y a su acumulación obsesiva, por «el escritor que cambió la cultura» (Corriere della Sera )«Umberto Eco cambió nuestra mirada sobre los libros: imprescindibles, pequeños, frágiles, a veces criminales, casi siempre salvadores. Un maestro que nos enseñó a entrelazar la sabiduría y el juego con su estilo sag...
  Disponible

  18,90 €

 • NÚMERO CERO *
  ECO, UMBERTO
  Número Cero, la nueva novela de Umberto Eco, nos descubre la cara oscura del periodismo y la manera en que nuestra realidad está en manos de quienes construyen las noticias«Los perdedores y los autodidactas siempre saben mucho más que los ganadores. Si quieres ganar, tienes que concentrarte en un solo objetivo, y más te vale no perder el tiempo en saber más: el placer ...
  Disponible

  12,95 €