COMUNICACIÓ NOVIOLENTA *

COMUNICACIÓ NOVIOLENTA *

UN LLENGUATGE DE VIDA

21,90 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
ACANTO
Año de edición:
Materia
Sociología - Estudios sociales
ISBN:
978-84-15053-90-3
Páginas:
273
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Castellano

Segons l'autor, la Comunicació NoViolenta és un model per establir una connexió empàtica amb nosaltres mateixos i amb els altres. L'empatia és una qualitat molt valuosa i profundament humana que tots podem desenvolupar. Malauradament, la comunicació que hem après ens distancia de la nostra veritable naturalesa humana. La CNV ens ajuda a recuperar la nostra capacitat natural d'escoltar amb el cor. És un model de vida que ens permet afrontar els conflictes de manera que tots els involucrats en surtin beneficiats. I creiem sincerament que el plaer més gran que hi ha a la Terra per a nosaltres, els éssers humans, és el de poder contribuir al benestar dels nostres iguals.

Marshall B. Rosenberg, conegut mediador internacional, ha ensenyat al llarg de més de quatre dècades la CNV. Aquest model de comunicació s'ha anat expandint i prosperant en uns seixanta països arreu del món. Ha estat emprada per individus, parelles, professors, pares, empreses, oficines governamentals, hospitals, programes universitaris d'administració d'empreses i comunicació, centres de mediació comunitària, programes de gestió de la ràbia, defensors de la pau, promotors del canvi social i programes de rehabilitació de reclusos. La seva àmplia experiència treballant amb persones, així com l'extraordinària simplicitat del seu mètode, han fet que aquest esdevingui quelcom d'únic i valuós.

Amb la Comunicació NoViolenta aprendrà a: millorar significativament les seves relacions amb la família, els amics i els companys de treball; a mantenir-se calmat enfront del judici, la crítica i la ràbia; a parlar, pensar i escoltar de tal manera que inspiri humanitat i comprensió; a trencar patrons de pensament que condueixen a l'estrès, a la depressió, a la culpa i a la vergonya; a descobrir punts en comú amb qualsevol ésser humà, en qualsevol lloc.

Aquest llibre s'ha traduït a més de trenta idiomes i ha venut més d'un milió d'exemplars per una senzilla raó: funciona!

Otros libros del autor

  • COMUNICACIÓN NO VIOLENTA. UN LENGUAJE DE VIDA *
    ROSENBERG, MARSHALL B.
    Según el autor la Comunicación NoViolenta es un medio para establecer una conexión empática con nosotros mismos y con el otro. La empatía es una cualidad muy valiosa y profundamente humana que todos podemos desarrollar. Lamentablemente, la comunicación que hemos aprendido nos distancia de nuestra verdadera naturaleza humana. La Comunicación NoViolenta nos ayuda a recuper...
    Disponible en 2 semanas

    21,90 €