25 EXCURSIONS IMPRESCINDIBLES DEL PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU

25 EXCURSIONS IMPRESCINDIBLES DEL PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU

16,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
PRAMES
Año de edición:
Materia
Excursiones Pirineos Lerida y Andorra
ISBN:
978-84-8321-473-2
Páginas:
120
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Castellano

El Parc Natural de l’Alt Pirineu, el més gran de Catalunya, es concentra sobretot al Pallars Sobirà, però també a l’Alt Urgell. En aquest llibre ens proposem de recollir-ne tota la bellesa i heterogeneïtat amb un ventall d’excursions pensades tant per als senderistes esporàdics com per als més experts.

El present compendi es divideix en dues parts: d’entrada, agrupem 15 rutes de mitja muntanya aptes per a tots els senderistes ja que no tenen cap mena d’exigència tècnica; d’una altra banda, recollim 10 itineraris d’alta muntanya reservats a excursionistes experimentats. Els recorreguts presentats aquí són una petita mostra de tot el que es pot fer al Parc i hem intentat combinar grans clàssics, com la Pica d’Estats, amb d’altres de menys coneguts.

El resultat és un recull de 25 rutes repartides geogràficament per tot el Parc que es poden realitzar durant tot l’any, perquè si bé és cert que les d’alta muntanya queden reservades gairebé en exclusiva per a l’estiu, les de mitja muntanya tenen nombrosos encants també a la primavera i a la tardor amb una festa cromàtica que captivaran, fascinaran i delectaran els nostres sentits.