100 GENS QUE ENS FAN HUMANS

100 GENS QUE ENS FAN HUMANS

I A VEGADES TAMBÉ INHUMANS, POETES I ASSASSINS, INVENTORS I IMITADORS, RACIONALS

14,90 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Genética
ISBN:
978-84-9034-354-8
Páginas:
224
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

I a vegades també inhumans, poetes i assassins, inventors i imitadors, racionals i dogmàtics, biològics i culturals.

En aquest llibre es parla de 100 gens que estan relacionats amb la nostra humanitat i que permeten relacionar la influent vessant biològica amb la igualment influent vessant cultural. Un territori fronterer on poder reflexionar sobre què és allò que ens fa humans. Les persones som una espècie ben curiosa: tan aviat realitzem actes altruistes com egoistes; podem estimar incondicionalment i escriure poesia amb una mà i assassinar despietadament amb l’altra. Com és que manifestem actituds aparentment tan contraposades? Són els nostres gens que ens hi empenyen? O és el substrat cultural? O una mica de cada?

David Bueno i Torrens
David Bueno i Torrens (Barcelona, 1965) és professor i investigador de la Universitat de Barcelona. Especialista en genètica, neurociència i biologia del desenvolupament, centra la seva recerca en el desenvolupament del cervell a nivell genètic i cel·lular, i la seva relació amb la conducta. Ha publicat seixanta articles especialitzats i diversos llibres de divulgació —entre els quals 100 controvèrsies de la biologia, en aquesta mateixa col·lecció, i L’enigma de la llibertat, obra guanyadora del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General—. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació.

Otros libros del autor

  • NEUROCIÈNCIA PER A EDUCADORS *
    BUENO TORRENS, DAVID
    Neurociència per educadors és un llibre esplèndid que du un subtítol prou explícit. Els lectors hi trobaran «tot allò que sempre han volgut saber del cervell dels seus alumnes i mai ningú s'ha atrevit a explicar-los de manera entenedora i útil». Per sorpresa de molts, el resultat no és una esmena a la totalitat de la pedagogia moderna, sinó una explicació científi...
    Disponible

    19,00 €