LA TINENÇA DE BENIFASSÀ. LA VALL DEL CERVOL  1:30,000

LA TINENÇA DE BENIFASSÀ. LA VALL DEL CERVOL 1:30,000

LA FAGEDA DEL RETAULE - LES ROQUES DEL MASMUT

10,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
EL TOSSAL CARTOGRAFIES
Año de edición:
Materia
Mapas Andalucía - Valéncia
ISBN:
978-84-697-8272-9
Páginas:
1
Encuadernación:
Mapa doblado
Idioma:
Català
10,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

Nova edició del mapa de la Tinença de Benifassà, més camins, més topònims, més rutes, més patrimoni!
Una revisió profunda on hem plasmat tot el moviment dels darrers 10 anys, on les brigades del Parc Natural, la Taula del Sénia, alguns ajuntaments, associacions i col·lectius així com persones vinculades al territori, han produït una bona recuperació de la xarxa de camins. Ara us proposem 85 itineraris excursionistes amb noves rutes de Parc Natural i una gran ruta que connecta els set pobles i els seus cims més emblemàtics. Molta passió i la inestimable col·laboració de més persones ”sabudes” d’aquestes terres, que ens permet oferir-vos una nova joia, gaudiu-la!

Mapa i Guia excursionista a escala 1/30.000 de la Tinença o Setena de Benifassà (Bel, el Bellestar, la Pobla de Benifassà, el Boixar, Fredes, Coratxà i Castell de Cabres), i els pobles veïns de la Sénia (Montsià), Pena-Roja de Tastavins (Matarranya), Herbés, Herbesset i Vallibona (els Ports) i Rossell i les Cases del Riu (Baix Maestrat). Us mostrem una zona única, la transició entre el Sistema Ibèric i la Serralada Litoral Catalana, un paisatge feréstec i trencat cobert per una exuberant i variada vegetació, definida com una de les millors reserves de biodiversitat del continent europeu, amb l’aparició de la fageda més meridional d’Europa. La confluència de diverses figures de protecció: el Parc Natural de la Tinença de Benifassà a la part valenciana i el Parc Natural dels Ports i la Reserva de les Fagedes dels Ports a la banda catalana, amb la població més important de cabra salvatge (capra pyrenaica hispanica) del País Valencià. A la guia us afegim informació addicional sobre els aspectes del paisatge natural, el paisatge humà i alguns apunts històrics. A més a més d’una informació detallada sobre els 85 itineraris proposats i variats per poder sentir i conèixer aquestes contrades, que us permetran descobrir indrets corprenedors, un ampli patrimoni etnogràfic o majestuosos arbres monumentals, així com gaudir d’espectaculars panoràmiques.

------------------------

Mapa i Guia excursionista a escala 1/30.000 de la Tinença o Setena de Benifassà (Bel, el Bellestar, la Pobla de Benifassà, el Boixar, Coratxà i Castell de Cabres), i els pobles veïns de la Sénia (Montsià), Pena-Roja de Tastavins (Matarranya), Herbés, Herbesset i Vallibona (els Ports) i Rossell i les Cases del Riu (Baix Maestrat). Us mostrem una zona única, la transició entre el Sistema Ibèric i la Serralada Litoral Catalana, un paisatge feréstec i trencat cobert per una exuberant i variada vegetació, definida com una de les millors reserves de biodiversitat del continent europeu, amb l'aparició de la fageda més meridional d'Europa. La confluència de diverses figures de protecció: el Parc Natural de la Tinença de Benifassà a la part valenciana i el Parc Natural dels Ports i la Reserva de les Fagedes dels Ports a la banda catalana, amb la població més important de cabra salvatge (capra pyrenaica hispanica) del País Valencià. A la guia us afegim informació addicional sobre els aspectes del paisatge natural, el paisatge humà i alguns apunts històrics, així com els allotjaments i serveis que trobareu. A més a més una informació detallada sobre les zones d'escalada i barranquisme, els senders homologats, les rutes dels parcs naturals i rutes proposades. Un total de 67 itineraris excursionistes variats per poder sentir i conèixer aquestes contrades, que us permetran descobrir indrets corprenedors, un ampli patrimoni etnogràfic o majestuosos arbres monumentals, així com gaudir d'espectaculars panoràmiques.

Otros libros del autor

  • SERRA D'ESPADÀ GR-36 LA TRANS-ESPADÀ E.1:30,000
    ARNAU JUAN, ÒSCAR
    Doble mapa y guía excursionista a escala 1/30000 de la Sierra de Espadán, desde la Vilavella hasta el Collado de Arenillas, entre los ríos Palancia y Mijares, 82000 hectáreas de terreno cartografiado, 40 municipios, 31000 hectáreas de parque natural. Un espacio montañoso de lo más singular donde la mezcla geológica de los calares, las pizarras y el rodeno da lugar a div...
    Disponible

    15,00 €