SEGONA REPÚBLICA A CATALUNYA I*

SEGONA REPÚBLICA A CATALUNYA I*

UN PAÍS EN TENSIÓ 1934-1936

120,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Historia de cataluña y països catalans
ISBN:
978-84-16154-37-1
Páginas:
282
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Catalán

La Segona República és un dels grans símbols de la democràcia i la llibertat de Catalunya. Aquest símbol és per a molts la gran referència per arribar a aconseguir un país lliure. El seu caràcter sobirà inspira el gran somni, així com també la seva vessant cultural, cívica i identitària.
En aquest volum, el segon dels tres que formen l?obra La Segona República a Catalunya, es relaten els fets ocorreguts entre el 1934 i el 1936, profundament marcats per la tensió prèvia a l?esclat de la Guerra Civil. La diversitat política i el repte de governar. L?esclat del Bienni negre i l?inici dels enfrontaments violents. Cultura, art i ciutadania, compromesos amb la República.

L'obra "La segona República a Catalunya" la conformen tres volums, està il·lustrada amb imatges i documents, alguns d'ells inèdits, i analitza amb rigor els esdeveniments que van marcar la història del país, descrits amb el to divulgatiu i el rigor històric dels millors especialistes. A més, compta amb les reflexions i opinions de veus reconegudes de la vida social, política i cultural de la Catalunya del present, que miraran cap el futur sense oblidar el pes d'aquest gran llegat històric.