PARCS I ESPAIS NATURALS DE CATALUNYA *

PARCS I ESPAIS NATURALS DE CATALUNYA *

35,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
ALPINA
Año de edición:
Materia
Montaña gran formato y fotografí
ISBN:
978-84-8090-397-4
Páginas:
141
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Castellano

Aquest llibre és el resultat d’una passió. La passió de conèixer, d’explorar, de descobrir... I també és el resultat d’hores d’espera, de llargues caminades, de la pluja i el fred i de la brisa suau i carregada de l’olor dolça de la primavera.

I de les emocions que es desperten en veure florir els prats de muntanya, en sentir el crit dels primers ballesters, en observar l’esclat dels borrons del freixe o els tons multicolors de les tremoledes a la tardor. La passió de viure en contacte amb la natura, de sentir que en formem part, de fondre’ns en el medi i sentir-nos petits, petits dins la immensitat del paisatge.

Els parcs, que és com anomenem de manera genèrica els espais protegits, són les catedrals de la natura. Són els paratges en els quals s’expressa amb plenitud i on la podem sentir en l’aire que respirem i en la llum que ens enlluerna. Si aquestes pàgines us encomanen només un bri d’aquesta passió, hauran valgut la pena les hores d’espera, les llargues caminades i el vent i el fred...