PAPILIO - JOC DE LES PAPALLONES- JUEGO DE LAS MARIPOSAS

PAPILIO - JOC DE LES PAPALLONES- JUEGO DE LAS MARIPOSAS

15,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Categoría:
MARTÍ FITÓ, JORDI -MIREIA CALVET
EAN:
9789200109461
Materia
Listas mundiales y manuales
15,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

PAPILIO, un joc de cartes sobre la vida de les papallones.

Papilio és un joc de cartes que recrea de manera divertida i didàctica la vida de les papallones. La nostra intenció és, d’una banda, oferir un joc entretingut i,de l’altra, donar a conèixer el món de les papallones i algunes de les espècies més comunes del país.

L’objectiu del joc, diversió a banda, és construir l’hàbitat més ric, i això s’aconsegueix sumant el màxim de punts: completant papallones, atraient-les amb les plantes, procurant que es reprodueixin, o caçant-les (amb penalització final). Això sí, també s’ha de vigilar que ni els depredadors ni els canvis en la meteorologia ni la intervenció humana no incideixin de manera negativa en l’estratègia de cada jugador.

En total el joc té 66 cartes, 40 de les quals representen papallones, 17 són accions dels jugadors i 9 fan referència a la meteorologia.Les papallones seleccionades representen més o menys la varietat d’espècies diürnes del país (al joc n’hi ha 20 però en realitat n’hi ha moltes més) i la majoria estan agrupades per colors, una aproximació a les diferents famílies que podem trobar al camp.