ENTRE TRES SETMANES I DOS ANYS

ENTRE TRES SETMANES I DOS ANYS

23,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
DAVID PANXA FÀBREGAS FELIU
Año de edición:
Materia
Literatura de viajes
ISBN:
978-84-697-2642-6
Páginas:
278
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
23,00 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

Entre tres setmanes i dos anys per Llatinoamèrica és un llibre on en Panxa recull experiències curioses i fotografies de viatge. Les reflexions personals del present apareixen en tot moment però també sorgeixen preocupacions del futur i fantasmes del passat. Ho va fer i així ho ha volgut reflectir en aquest relat en forma de diari que neix a Nicaragua i finalitza a l’Amazones del Perú. Al cap d’uns mesos coneix l’Emma i a mesura que van recorrent quilòmetres, forgen alguna cosa més que l’amistat.

El llibre explica com pas a pas comencen a experimentar una idea: viatjar sense pressa. La seva aventura els porta a viatjar en un veler per arribar a l’Amèrica del Sud amb un pirata com a capità. Sense GPS, ni ràdio, ni motor, ni molt menys bot salvavides. Com descobreixen el mal d’altura a l’Equador amb l’ètnia dels quítxua, com connecten amb la muntanya sagrada del Machu Picchu i com es queden bocabadats al blanc salar d’Uyuni a Bolívia.

Fan del dia a dia un aprenentatge constant i sovint, quan les coses es torcen, improvisar resulta la decisió més encertada. Desplaçar-se en raid (autoestop) es converteix en una de les seves aficions i sobretot conèixer una mica més el món on vivim i la gent que l’habita. No saber com arribaran al destí següent, on dormiran o què trobaran durant el recorregut són sensacions que el sacsegen i el fan sentir lliure.