ELS SECRETS DE LES RAMBLES DE BARCELONA

ELS SECRETS DE LES RAMBLES DE BARCELONA

19,95 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Editorial:
QUARENTENA EDICIONES
Año de edición:
Materia
Historia de Barcelona
ISBN:
978-84-15191-72-8
Páginas:
272
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán
19,95 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas

Saps qui va ser l´Enriqueta Martí, la "vampiressa del carrer de Ponent"?, Coneixes en profunditat la "maledicció" del teatre del Liceu? Sabies què l´enigmàtic comte de Cagliostro es va allotjar a l´ Hostal del Sol de la Ciutat Comtal ? Per què Gaudí és conegut com "l´arquitecte de Déu"? Va haver-hi a Barcelona "escoles de bruixeria"?
Els autors d´aquesta atípica guia sobre la ciutat de Barcelona donen una resposta, profusament documentada, a aquests i altres enigmes i conviden al lector interessat a realitzar una ruta laberíntica i polièdrica a través del temps. Aquesta intensa i palpitant obra aprofundeix en el veritable significat de nombroses llegendes, ritus i tradicions, portant al lector fins el límit mateix d´allò irracional.
Aquest llibre fonamental també aborda , hipnòticament , la caòtica realitat d´una època, amb temes tan dispars com : anarquisme, marginalitat, prostitució , tel·lurisme , satanisme, bruixeria, mitologia, tortures, alquímia, càbala, folklorisme, gastronomia, freaks, art urbà...