ELOGI DE LA MADURESA *

ELOGI DE LA MADURESA *

SOMIAR PER PENSAR

17,90 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Filosofía y ética
ISBN:
978-84-16915-35-4
Páginas:
176
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

La maduresa com a punt àlgid de la vida, com el moment d’entregar-se generosament.

«L’home madur és la resultant d’un llarg procés. Ha après bé el seu ofici, ha convertit en reals un conjunt de possibilitats, ha passat per etapes puerils, plenes de mancances, com l’adolescència, però tot això l’ha enfortit. Un ésser humà és madur quan està en condicions de donar-se al món, d’ensenyar el que ha après als altres, d’entregar-se generosament, perquè els altres puguin aprendre el que ell ja sap.»

Francesc Torralba explora, amb una prosa meditada i rica en metàfores, l’univers en el qual ingressa la persona adulta i reflexiona sobre les profundes paradoxes a què es veu sotmès. D’una una banda, els fills que abans el necessitaven, en la seva joventut deixen de fer-ho. De l’altra, els seus pares, ja ancians, esdevenen cada dia més dependents mentre la vida se’ls escola. I, al bell mig, la persona adulta, amb els seus anhels i desigs. Somiar per pensar defensa que la persona que ingressa en la maduresa pot viure la seva existència com una època de màxima esplendor i realització, tot i els somnis truncats que arrossega.

Otros libros del autor

  • SABER DIR NO *
    TORRALBA I ROSSELLÓ, FRANCESC
    Arguments, raó i provocació. El nostre pensador més incisiu ens planteja un nou repte cabdal: sabem dir no? Saber dir no pot arribar a ser una força alliberadora. Però com podem fer-ho sense sentir-nos culpables o sense perjudicar les relacions amb les persones que estimem? Com podem discernir a què cal dir sí i a què cal dir no? Aquest és un procés que requereix apre...
    Disponible

    17,90 €