EL JARDÍ DE DIONÍS *

EL JARDÍ DE DIONÍS *

L'ENTORN CULTURAL DEL VI

39,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
BRAU EDICIONS
Año de edición:
Materia
Enología y otras bebidas
ISBN:
978-84-15885-66-5
Páginas:
352
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán

Tradicionalment s’ha tingut una visió molt limitada del que realment engloba la cultura del vi. El present llibre reivindica un territori més ampli per a aquest concepte, i hi inclou des de mites i tradicions a coneixements històrics, científics o tècnics, tot passant per les diverses obres plàstiques, literàries o musicals que hi tenen relació. També reserva un espai a disciplines com ara el disseny, l’arquitectura, el cinema, el paisatgisme o la historieta gràfica i a altres de més quotidianes com l’alimentació, l’oci o el turisme.

La naturalesa del volum obliga a un important desplegament d’imatges il•lustratives en cada capítol, que fan més còmoda la comprensió de l’obra i més amena la seva lectura.

Otros libros del autor

 • DES DEL BANC DEL GENERAL.1978-2011 *
  PUIG VAYREDA, EDUARD
  Eduard Puig ens ofereix en aquest llibre una selecció dels articles que, des de la seva columna d?opinió i sota el pseudònim de Pere Carrer, ha publicat, amb algunes interrupcions, durant trenta-tres anys. Els seus textos conserven la vigència gràcies a l?ordre i la coherència dels seus escrits, que traspuen constància en els principis i solidesa en els arguments.Els art...
  Disponible

  18,00 €

 • L'EMPORDÀ I EL SEU VI *
  PUIG VAYREDA, EDUARD
  Visió de l'Empordà a través del paisatge de les seves vinyes i les característiques dels seus vins. ...
  Disponible

  28,00 €