COMPOSTAR A CASA *

COMPOSTAR A CASA *

MANUAL PER FABRICAR ADOB AMB RESIDUS DE LA LLAR

16,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
EDICIONES DEL SERBAL
Año de edición:
Materia
Horticultura-Agricultura-Alimentación
ISBN:
978-84-7628-740-8
Páginas:
130
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Català

Aquest llibre és un manual pràctic per iniciar-se en el compostatge a petita escala tant per als que tenen un jardí com per a qui no disposa d'espai i ha de fer el compostatge al balcó o dins de casa. En el text s'ofereixen els principis bàsics del compostatge, un seguit de tècniques de reciclatge per escollir la més adient segons les condicions particulars de cadascú i unes orientacions per aplicar l'adob obtingut.

Aquest manual està pensat per a qualsevol persona que vulgui reciclar els seus residus orgànics però especialment per a aquells que cultiven hortalisses o plantes ornamentals als balcons, terrats, finestres o patis de casa. L'objectiu és clar: la bossa de deixalles orgàniques que aboquem al contenidor pot esdevenir humus, que és com or per a les plantes. No ho llencem pas! Compostem-ho!

Otros libros del autor

  • COMPOSTAR EN CASA *
    VALLÈS CASANOVA, JOSEP Mª
    Este libro es un manual práctico para iniciarse en el compostaje a pequeña escala, tanto para los que tienen jardín como para quien no dispone de espacio y tiene que compostar en el balcón o dentro de casa. En el texto se ofrecen los principios básicos del compostaje, técnicas de reciclaje para escoger la más adecuada según las condiciones particulares de cada cual y al...
    Disponible

    16,00 €