BARCELONA DÓNA JOC *

BARCELONA DÓNA JOC *

16,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
EFADÓS
Año de edición:
Materia
Historia de Barcelona
ISBN:
978-84-15232-25-4
Páginas:
164
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
Catalán

Barcelona és una ciutat que riu, salta, corre, juga i s'enamora dels seus carrers, jardins, platges i turons. Aquest llibre és un joc. Cada pàgina és una invitació a passar-s'ho bé. A descobrir racons, aficions i històries insòlites i, fins i tot, sorprenents. Salta entre les planes. Juga a fet i amagar. Tira els daus i deixa que t'atrapi l'emoció de cadascuna de les imatges. Gaudeix de Barcelona a l'hora del pati! (Inclou tauler de joc).

Scott Chasserot
Després d'estudiar Psicologia, Scott Chasserot va completar un postgrau en fotoperiodisme en el London College of Printing. Des de la seva graduació, ha estat treballant en projectes de retrats documentals. Chasserot treballa en un context editorial fent reportatges i retrats -entre els seus clients hi ha The Guardian Weekend, The Times, The Independent, Timeout Magazine i GQ Magazine-, i en projectes independents.

Emma Riverola
Escriptora. Ha publicat les novel·les El amuleto de papel (2004) i Cartas desde la ausencia (2008). Com a obres de no ficció, és autora d'A contracorrent. Jordi Hereu, un alcalde en temps convulsos (2011) i va tenir cura de Moisès Broggi. Reflexions d'un vell centenari (2011). Com a articulista, publica una secció diària d'opinió al diari El Periódico.