A PEU PELS CAMINS DEL CANÇONER. VOLUM VIII

A PEU PELS CAMINS DEL CANÇONER. VOLUM VIII

EL GALL NEGRE

27,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
SALORIA
Año de edición:
Materia
Etnografía - Pueblos - Historia - Geografía
ISBN:
978-92-0-016364-7
Páginas:
245
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
Català

El Gall Negre és el vuitè volum d’una obra de 12 llibres que té el títol genèric d'A peu pels camins del cançoner. Aquesta obra és l’edició dels treballs de camp que Artur Blasco va començar l’any 1965, i que encara duu a terme avui dia, sobre la cançó de tradició oral en l’àmbit del Pirineu.

De la petita història de la cançó “El Gall Negre”, Artur Blasco n’ha fet aquest llibre, que contextualitza el naixement de la cançó i explica tots els detalls de la seva gestació, que ha pogut reconstruir gràcies a la memòria d’un dels protagonistes d’aquella petita història i d’un nét del compositor. El llibre també inclou un repàs del context històric en què es va compondre la cançó a més de partitures d’altres peces musicals.

Otros libros del autor

  • A PEU PELS CAMINS DEL CANÇONER. VOLUM VII.
    BLASCO, ARTUR
    Aquest llibre és un llibre de cançons iniciat per l’autor l’any 1967. Són 176 cançons aplegades en gravacions en directe de cantants informants de 24 pobles de l'Alt Urgell, com a fase prèvia a la seva transcripció en textos i partitures. Els temes s’acompanyen amb una breu ressenya personal dels 42 cantants i de la data en què foren recolllits ...
    Disponible

    27,00 €