Sin eventos
guies-de-montserrat-llbireria-horitzons logo-australphoto
  yoonudiam2
taiga-natura-als-pirineus
depana-sortides-naturalistes

targetarosa-establadherit
 equipat
   astrosabadel 
banner-tarjeta-fidelitzaciLlibres de muntanya, viatges i natura

 

Activitats

 
 


 ens traslladem 2

 

Tot just ara que fa set anys que la Llibreria Horitzons va obrir les seves portes al local del carrer de Valencia 149 us anunciem que ens traslladem i anem a un nou local situat al carrer del Rosselló número 268, entre els carrer del Bruc i de Girona i al costat de la Casa de les Punxes. El proper dilluns el local de Valencia 149 ja no obrirà les seves portes per poder anar preparant el trasllat i el nou local l'obrirem dins de la primera setmana de Desembre, la data concreta ara mateix no la sabem i ja l'anunciarem per mitjà de les xarxes socials però el nou local estarà llest per la propera campanya de Nadal i Reis.

 

Tots aquells que us calgui contactar amb nosaltres us preguem que ho feu per e-mail a l'adreça Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla o per telèfon al 93-451-30-97 però no us podem assegurar que sempre us puguem contestar.

 

El nou local és una mica més petit que el que tenim actualment però és de més fàcil distribució i allà podrem seguir amb el nostre programa de xerrades, presentacions, divulgació i les mateixes activitats que hem estat fent fins ara i hi trobareu el mateix fons editorial que fins ara teníem al carrer Valencia.

 

Esperem que aquest canvi sigui bo per a tots i desitgem que ens vindreu a veure al nou local tot just el tinguem obert.

Moltes gràcies a tots.

 

curs-introduccio-a-la-fisica-quantica-astrosabadell-llibreria-horitzons

Introducció a la física quàntica.

Del 21 de novembre al 19 de desembre.

Cada dimarts de 20 a 22 h. Durada total: 10 hores.

Pots fer aquest curs de forma presencial o a distància, per internet

 

Aquest curs està dirigit a les persones interessades en aprendre les nocions bàsiques de la mecànica quàntica, un dels grans èxits dela física del segle XX. Amb un llenguatge pla i de caràcter divulgatiu s'explicaran les característiques principals d'aquesta sorprenent teoria, dedicant atenció especial a les conseqüències en l'astrofísica.

 

curs-fotografia-astronomica-amb-ccd

Cursos on line d'astronomia.

L'Agrupació Astronòmica Sabadell ofereix Cursos d'astronomia on line. Aquesta temporada tenen dos cursos bàsics, més endavant aniran ampliant i oferim més cursos de tipus elemental, especialitzats i de nivell superior. Amb la col·laboració de la Llibreria Horitzons.

- Iniciació a l'astronomia
- Tècniques d'observació visual amb telescopi.

 

xerrades viatges charlas viajes llibreria horitzons

 Punt de trobada 

Xerrades i audiovisuals.

 

T'agradaria poder explicar el teu viatge?

 

Oferim la possibilitat que puguis relatar el teu viatge o trekking. Tenim un espai on podràs narrar les teves experiències, ensenyar les teves fotos i vídeos a gent com tu, inquieta, que li agrada viatjar, la natura, la muntanya i conèixer cultures diferents.

 

Volem ser un punt de trobada per compartir experiències, organitzar i trobar companys de viatge. Només has de contactar amb nosaltres.

 

 

 
 
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Leer más