guies-de-montserrat-llbireria-horitzons logo-australphoto
  yoonudiam2
taiga-natura-als-pirineus
depana-sortides-naturalistes

targetarosa-establadherit
 equipat
   astrosabadel 

Llibres de muntanya, viatges i natura

 

Webs i blocs de viatges

 
 
barcelona-travelbloggers

Barcelona Travel Bloggers (#bcnTB):

Es una asociación formada por blogueros de viajes de distintos lugares del mundo, que residen en la provincia de Barcelona. El objetivo de la asociación es agrupar, representar y profesionalizar a aquellas personas que estén interesadas en dar a conocer sus experiencias en el mundo de los viajes.

logo-viatgeaddictes

Viatgeaddictes:

Web de viatges per al viatger independent, trobareu informació pràctica, recursos, trucs, consells i eines per a veritables addictes als viatges, escapades o excursions, sobretot aquells a qui agrada viatjar per lliure, organitzant el seu viatge des de zero. És, doncs, informació de viatgeaddictes per a viatgeaddictes!!.

el-bloc-dels-viatges

 

 

El bloc dels viatges:

La "Catosfera viatgera": Més de 1.300 diaris, blocs, webs, activitats i llibres de viatges en català on trobar tota mena d'informació, experiències i consells per gaudir dels viatges a qualsevol destinació arreu del món. El seu autor és Eduard Balsebre un amant dels contes, de les converses acompanyades d’un te verd a l’ombra dels arbres i de les llargues rutes travessant deserts i muntanyes que des de l'any 2007 es dedica a escriure blocs, articles i llibres de viatges. També és autor del bloc  Viatge a l’Orient.

logo-club-de-viatges

 

Club de viatges:

Apropar el somni de viatjar i fer la volta al món a tothom que ho vulgui, ens ajuda a mantenir el nostre somni de fer-ne una altre. Organitzem esdeveniments de viatgers, relacions entre blocaires viatgers, creant un únic espai comú i compartint informació.

 

 

logo-arqueonet

 

Arqueonet:

Arqueonet és una empresa de serveis culturals especialitzada en la divulgació de la cultura i l'art de les grans civilitzacions de la història.

Les nostres activitats van dirigides tant a particulars com a centres (escoles, centres cívics, biblioteques, museus, associacions, ...). A tothom que vulgui conèixer d'una forma amena però rigorosa aquestes cultures.

logo-francesc-bailon

 

Estudio e investigación de la cultura inuit: 

Antropólogo y guia cultura. Fue en el año 1997 cuando decidí dedicarme al estudio de la cultura inuit. Todo comenzó al descubrir que este pueblo resolvía sus conflictos mediante canciones y poemas improvisados. Desde entonces he escrito y hablado de su cultura pero, sobretodo, he convivido con ellos y compartido grandes momentos.

 

 
viatge365

Viatge365:

Bloc de la volta al món de la Mireia i el Marc on recull tot el viatge i una  eina que han tingut per "donar i rebre" informació. Un punt de trobada per la gent que vol fer la volta al món.

 

bannercapdecreus 2

Capdecreus. La revista digital de viatges en català.

És la primera revista digital de viatges escrita en català. L’autor, Bernat Calbetó, compte amb la col·laboració d’inquiets viatgers que es caracteritzen per una escriptura àgil i suggeridora.

un-paseo--por-la-vida-paco-roses

 

Un paseo por la vida:

Bloc de Tato Roses, viatger i fotògraf aventurer.

"La primera vez que me aventuré a viajar solo sentí una mezcla de temor y respeto ante la incertidumbre de lo desconocido.Con los años persiste una pizca de esas sensaciones, pero siempre ha ganado la curiosidad por conocer otras realidades, otras gentes, otras culturas; el impulso instintivo de explorar lo que ignoro"

worlding-8-blog

Worlding 8 blog:
Blog de viatges per fer en 4x4, senderisme, bosseig, o ferrades. Inclou dades pràctiques, mapes, videos per organitzar el teu viatge. 
 
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Leer más