guies-de-montserrat-llbireria-horitzons logo-australphoto
  yoonudiam2
taiga-natura-als-pirineus
depana-sortides-naturalistes

targetarosa-establadherit
 equipat
   astrosabadel 

Llibres de muntanya, viatges i natura

 

Webs i blocs de muntanya

 
 
curs-medicina-socors-de-muntanya

CMSM: 

El Curs de Medicina i Socors de Muntanya, està format per un grup heterogeni de persones, que apart de gaudir de les diferents activitats que podem realitzar en el medi natural, comparteixen inquietuds en la prevenció, seguretat, assistència i formació en aquestes activitats, tant des de la vessant tècnica, com sanitària. La seva dedicació és voluntària i podem presumir, que any rera any, s'inclouen nous membres a l'equip, procedents dels alumnes del propi curs.

 

 

 

logo donaalpina

Donaalpina:

Es una web  creada para mujeres  que hacen  montaña a  todos los  niveles. Para encontrar un lugar común para hacer y  sobre  todo compartir  actividades relacionadas  con la montaña: escalada, alpinismo, esquí, BTT, hielo, corredores, cursas de montaña, senderismo, barranquismo, ferradas, espeleología... Cursos de montaña de todo tipo.

 

runedia

Runedia:

Es un directorio dedicado en la Comunitat Running. En este puedes disponer del calendario más grande on-line de carreras de asfalto, de montaña, caminatas, material y otras informaciones relacionadas con el atletismo. Puedes compartir tu experiencia con el resto!

 

logo-filmexplora

FilmeXplora Produccions:

FilmeXplora Produccions es un plataforma de nueva creación orientada a la producción audiovisual.

La ilusión y empeño de su autor, Albert Naudín,  ha hecho posible  que muchos  de tantos momentos soñados, se vieran convertidos en cine sin ficción .

 

 

 

logo-feec

FEEC:

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d'Alpinisme i Escalada, té els seus orígens el 1920, i és l'òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l'excursionisme i alpinisme i als seus aspectes culturals.
senderisme

 

Senderisme.com:

És portal on trobar activitats de senderisme en funció del lloc, dies i nivell de dificultat.

 

 

logo-bosqui-mano

Bosqui-Mano:

Activitats de supervivencia esportiva, cursos i activitats d'arqueria, reconeixement d'entorns naturals, primers auxilis i supervivencia extrema. Per adults i infants.

nieve-y-aludes

Nieve y aludes:

Pretende ser  una pagina donde obtener alguna información sobre la nieve y una de sus más peligrosas consecuencias, los ALUDES de NIEVE.

 

senderisme-i-treking-com

Senderisme i trekking.com:

Nou portal de senderisme.com on pots trobar l'es activitats de muntanya en relació a les dates, nivell de dificultat i lloc on es realitza.

bloc-escalada-en-barcelona-llibreria-horitzons

 

Escalada en Barcelona:

Es una web de escalada donde puedes  encontrar todo lo relacionado con la  escalada en Barcelona y  alrededores. Es totalmente  gratuita, con el objetivo de  reunir toda la  información  posible de  Escalada  en Cataluña, mediante enlaces a otras  páginas de escalada ya creadas y de gran utilidad.

 

 

logo-ojupeligru

Oju Peligru:

 Web del grup muntanyenc Oju Peligru. Molt actius i força interessant.

logo-montipedia

Montipedia:

En esta enciclopedia puedes encontrar información útil sobre montañas, cumbres,  picos,  montes, cimas,  cerros,  volcanes,  macizos, sierras y  cordilleras de todo el mundo. Artículos de geografía de montaña, guías, rutas, listados, clasificaciones geográficas, galerías de imágenes y un glosario especializado, que complementan la información sobre montañas y regiones de todo el mundo.

gronze

 

Gronze.com:

Web sobre el Camino de Santiago y otros senderos de largo recorrido. Información de las rutas, albergues i forum para ayudar al senderista.

 

mountain-wilderness-catalunya

 

Mountain Wilderness de Catalunya:

 Wilderness vol dir naturalesa salvatge no modificada per l'activitat de l'home. Alpinistes de tot el món en defensa de l'alta muntanya- és una associació oberta a tothom, sense finalitat de lucre, que ha nascut per tal de defensar l'entorn muntanyenc i el sentit de l'experiència a la muntanya i, per tant, de promoure una reforma de la cultura alpinística d'acord amb l'esperit Wilderness.

 

rutes-pels-cims-dels-paisos-catalans

Rutes pels cims dels Països Catalans:

Web amb itineraris a cims de Catalunya, País Valencià, Andorra, Catalunya Nord i Balears. Els itineraris ressenyats han estat recorreguts per nosaltres per establir la millor informació possible als excursionistes que vulguin realitzar-los, facilitant no només una bona informació, cronometrada, de l'itinerari si no dels serveis que per la seva realització es necessitin, transports etc. Informació que regularment anem actualitzam i complimentant.

grup-destudis-muntanya-antiga

Grup d'estudis muntanya antiga:

Sortir a la muntanya és per a nosaltres el final del procés, que comença amb un treball de recerca: consultar vells manuals, estudiar fotos d'època, xerrar amb veterans...

Cansats d'haver de comprar la darrera virgueria "hi-tech".Tristos d'haver-nos de fer a un costat del camí per deixar pas als fanàtics de la cursa, de la competició a la muntanya? Avorrits de cues i snows a les pistes d'esquí? Nosaltres també!

lamkha Lamkha:

Lamkha és el fruit d’una il·lusió i d’un somni: mostrar-vos llocs que coneixem, descobrir-ne de nous amb vosaltres, i compartir junts emocions que no imagineu trobar, tot gaudint del  medi natural.

 

 
 
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Leer más