guies-de-montserrat-llbireria-horitzons logo-australphoto
  yoonudiam2
taiga-natura-als-pirineus
depana-sortides-naturalistes

targetarosa-establadherit
 equipat
   astrosabadel 

Llibres de muntanya, viatges i natura

 

Rutes y travesses.

 
 
logo-ruta-caracreamada               

Ruta del Caracremada:

La ruta del Caracremada es una ruta circular de 5 dies de marxa que uneix les principals muntanyes del Pre-pirineu de l’Alt Berguedà i l’Alt Solsonès, tenint com a punt de partida i arribada, els Rasos de Peguera.

Per la varietat de paisatges, pel seu interès cultural i patrimonial, per la seva proximitats als gran nuclis urbans (Barcelona i àrea metropolitana, Terrassa, Sabadell, Manresa, Girona, Vic) i per la llarga durada de la temporada en la qual serà practicable, la ruta de Caracremada te totes les característiques, al·licients i factors per a que es converteixi en un referent de l’excursionisme a casa nostra.

                                        

logo-carros-de-foc

Carros de Foc:

Era l’estiu de 1987 quan alguns guardes de refugis de la zona van decidir fer la travessa Pallars – Ribagorça – Aran, en només un dia. No era una competició, només una manera de visitar als altres guardes i xerrar una estona.

Ara són molts els muntanyencs, excursionistes o corredors que han gaudit de la Carros de Foc i són molts els que repeteixen l’experiència, perquè sempre quedaran racons carregats de bellesa per descobrir.

El Pallars, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran són les comarques que guarden una de les zones de més bellesa dels Pirineus i conformen el Parc Nacional d’Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici.

 

cavalls-del-vent

Cavalls del Vent:

El PARC NATURAL CADÍ-MOIXERÓ és un territori de muntanya amb unes alçades d’entre 800 metres i els 2.642 m. Acull una gran varietat de paisatges, ecosistemes forestals, zones rocoses, prats i una extensa flora i fauna, amb espècies de l’àmbit mediterrani, al costat d’alpines i euro-siberianes. És un indret idíl·lic per a tots els amants de la natura i la muntanya.

Presentem l’itinerari dividit en les 8 etapes entre els refugis.El punt de sortida i el sentit per realitzar-ho és lliure. Tot el recorregut està senyalitzat. 

La travessa es desenvolupa en unes alçades d’entre els 910 metres fins els 2.510 metres. El desnivell total positiu es d’aproximadament uns 5.200 metres, i el recorregut d’uns 82 km.

És imprescindible l’ús del mapa de la travessa, ja que en aquest trobareu marcat tot el recorregut.


 
 
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Leer más