guies-de-montserrat-llbireria-horitzons logo-australphoto
  yoonudiam2
taiga-natura-als-pirineus
depana-sortides-naturalistes

targetarosa-establadherit
 equipat
   astrosabadel 

Llibres de muntanya, viatges i natura

 

Centres excursionistes

 
 
         pirenaic     

Club Excursionista Pirenaic:

Es una entitat privada sense finalitat de lucre dedicada des de fa 80 anys al foment, desenvolupament i pràctica de l'excursionisme i les activitats de muntanya.    

 

                      

logo club-madteam 

Centre Excursionista Madteam: El club va començar cap al 1993 com un petit grup d´amics amb una passió comú, la muntanya. Amb el temps aquest grup ha anat creixent gràcies a la web Madteam.net, i finalment el 31 de novembre de l´any 2004, aquest petit projecte personal ha acabat convertint el somni en realitat, aprofitant l´estructura del antic C.M. Geologia i vam aconseguir formar un grup excursionista oficial associat a la FEEC
D´aquesta manera ens hem convertit en el primer club de muntanya online, obert a tot el món.

cec logo new

 

Centre Excursionista de Catalunya:

Fruit del moviment del Romanticisme que va florir a Europa a mitjans del segle XIX, a Catalunya, com a resultat de la passió d'il·lustres prohoms per revifar la història del nostre país i enlairar l'ús de la nostra llengua, s'inicia l'anomenada Renaixença Catalana

"Amb el fi d'investigar tot quant mereixi la preferent atenció sota els conceptes científic, literari i artístic, en la nostra benvolguda terra, es crea una societat que es titularà Associació Catalanista d'Excursions Científiques".

 

 

club-muntanyenc-sant-cugat

Club Muntanyenc Sant Cugat:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (en endavant, CMSC) és una entitat d'origen muntanyenc però que al llarg dels seus més de 65 anys d'història ha anat redefinint el seu model de centre.

Actualment podem definir el CMSC com a una entitat de caire cultural i esportiva i educadora on conceptes con sostenibilitat i ecologia prenen més que mai, un relleu important.

logo-4000-peus.centre-excursionista-collbato

 

4000peus Associació Excursionista Collbató

Es una entitat que agrupa a gent interessada en participar i fomentar les activitats de muntanya, desde el punt de vista esportiu, cultural, etc.

 

 

foment-martinenc

Secció Excursionista Foment Martinenc:

Es un col·lectiu que va néixer al 1908, a recer d'una entitat cultural amb més de cent anys d'història (data de 1877), en el barri del Clot - Camp de l'Arpa. Realitza activitats de tot tipus: Alta muntanya, escalada, senderisme. (darrerament s'han recorregut la majoria de G.R. del país), bicicleta de muntanya, esquí en les diverses modalitats, sortides turístico-culturals etc. També xerrades i audiovisuals sobre temes relacionats amb la muntanya i el seu entorn.

 

logo_club_horitzons

Club de Muntanya Horitzons:

Té com a objectius la promoció de la formació i el foment de l'esport en l'aire lliure així com la defensa del medi ambient.

Les activitats de formació i promoció inclouen les modalitats o disciplines esportives dexcursionisme, senderisme, marxes, escalada (clàssica en roca, esportiva, de competició i escalada en glaç), alpinisme, esquí de muntanya, descens de barrancs, bicicleta de muntanya, curses de muntanya, acampada esportiva, raquetes de neu i daltres relacionades amb la muntanya.
 
 
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Leer más