guies-de-montserrat-llbireria-horitzons logo-australphoto
  yoonudiam2
taiga-natura-als-pirineus
depana-sortides-naturalistes

targetarosa-establadherit
 equipat
   astrosabadel 

Llibres de muntanya, viatges i natura

 

Ciència i natura

 
 
                           

astrosabadell_llibreria_horitzons

                             
Agrupació Astronòmica de Sabadell:

Es una asociación de aficionados a la astronomía fundada en 1960. Fundamentalmente tiene dos finalidades: promocionar la astronomía y una función didáctica.

Actividades, conferencias, cursos y talleres para adultos y niños. Cursos a través de Internet de todos los niveles y salidas de observación.

La Llibreria Horitzons ofrece actividades de astronomía con la Agrupación Astronómica de Sabadell. Visitas observatorio y talleres para niños.

                           
taiga-natura-als-pirineus 

Taigà. Natura als Pirineus.

Col·laborem i executem projectes de seguiment, estudi i conservació d'espècies tan emblemàtiques. Activitats, tallers i sortides al medi natural pirinenc. Realitzem, dissenyem i executem projectes educatius associats a la conservació de la fauna i els espais naturals pirinencs. També podeu gaudir de les nostres activitats, sortides i guiatges sobre fets històrics, sobre la pagesia i el pastoralisme, la toponímia, la mitologia i les fascinats llegendes de muntanya. Realitzem sortides guiades per una observació diferent i més profunda de la natura dels Pirineus

grup_mireralogic_catala_minerales_minerals_llibreria_horitzons

 

Grup Mineralogic Català:

Grupo que nace de la Sección de Geografía y Ciencias Naturales del Centro Excursionista de Calalunya, C.E.C. Actualmente es miembro de la Instituciò Catalana d'Historia Natural y Club Decano de Mineralogía y Paleontología en Catalunya. Ofrece actividades como talleres, salidas geológicas, exposiciones y revistas. 

 

institut_catala_ornitologia_aves_pajaros_aus_ocells_llibreria_horitzons

 

Institut Català d'ortnitología:

Es una entidad siin animo de lucro que estudia la biología y migración de las aves mediante el anillamiento. Desarrolla programas de investigación sobre la conservación de la avifauna. Ofrecen cursos de introducción y avanzados de ornitologia y salidas de campo.

projecte_orenetes_llibreria_horitzons

 

 

Projecte Oreneta:

La libreria Horitzons participa en el “Projecte Oreneta” de seguimiento de los nidos y población de golondrinas de cola blanca” en pueblos y ciudades. También este projecto tiene un componente de sensibilización medioambiental.

 

fundacion_felix_rodriguez_fuente_naturaleza_llibreria_horitzons

Fundación Félix Rodríguez de la Fuente:

La Fundación Félix Rodríguez de la Fuente fue creada en 2004 por la familia del naturalista con el objetivo de salvaguardar y proyectar su vida, obra y legado, actualizándolos a través de nuevos proyectos que fomentan la armonía entre 'El Hombre y la Tierra'. Es una fundación privada, independiente, de interés público y ámbito nacional.

Entre sus actividades está la de mantener viva la obra del naturalista, concienciar por la protección del medio natural y la implicación de las personas.

logo-buscaciencia-llibreria-horitzons

 

Buscaciència:

Es el bloc d'Octavi Planells sobre activitats participatives de ciència, salut, medi ambient i tecnologia que s’esdevenen en el territori català, Pots trobar l'agenda setmanal de totes aquestes activitats que es fan a institucions públiques y privades. L'bjectiu és el de crear un espai que recopili tanta informació com sigui possible sobre actes oberts a tothom relacionats amb la cultura científica, tant els passats com els que estan per venir.

logo biodiversidad

 

Biodiversidad Virtual:

Biodiversidad Virtual es una plataforma ciudadana que recopila datos on line de la biodiversidad a través de la fotografía digital georeferenciada.

Sus objetivos son:

Ayudar al desarrollo del conocimiento de la biodiversidad, divulgar la importancia de biodiversidad y conservar nuestro patrimonio natural.

 

logo-livemydream

 

El Proyecte “Live my Dream… Around the World”:

Carles, veterinari de professió recorrerà el mon en bicicleta fent un programa d'educació i conscienciació a les escoles i als adults per la conservació dels espais naturals de cada zona que visita.

Durant els propers anys vaig a recórrer els cinc continents en una bicicleta com a mitjà de transport, donant-li així vida als meus somnis al seu projecte. La Llibreria Horitzons col·labora amb el projecte aportant tots els mapes dels països que recorrerà.

logo-associacio-mintaka

 

Mintaka:

Mintaka és una associació sense ànim de lucre enfocada a la divulgació del Patrimoni Natural.

 

logo-escola-ursus

Ursus. Escola de natura:

El seu fundador, un home que des de petit li va fascinar la natura a rel de escoltar al gran Félix Rodríguez de la Fuente, es va convertir en naturalista. Ara ha creat esta escola de natura on treballen un grup de persones per ensenyar als nens i grans l'estimació per la natura. Fan cursos, tallers, casals, sortides a la natura per petits i grans.  Han creat el projecte “Udols” per la protecció del llop i treballen en programes de mediambient.

 

projecte-udols

Projecte Udols:Investigació i Conservaicó del llop.

El llop, com tot animal salvate, té el dret d'existir en el seu estat natural. Aquest dret no pepèn de ka seva utilitat per l l'Home, i deriva del que tenen tots els éssers vius a coexstir amb ell com a part integrant dels sistemes ecològics"

El projecte neix per a promoure la conservació del llop en estat salvatge i per apropar als humans a aquest gran animal.

 

astroedu

Astroedu:

Us intentarà apropar les meravelles de l'univers mitjançant els seus treballs fotogràfics,tímids intents d'esgarrapar uns quants fotons de llum als llunyans astres del firmament, instantànies que pretenen atansar-se una mica més a les preguntes de sempre: qui som, de on venim i cap a on anem...?

 

depana

Depana:

És una associació catalana sense ànim de lucre de ciutadans i ciutadanes que actua per a la defensa, l'estudi i la conservació del patrimoni natural, alhora que promou la concepció globalitzadora dels problemes que afecten les espècies i els ecosistemes.

 

alosa-sons-de-la-natura

Alosa:

Eloisa Matheu y Francesc Llimona, biólogos, creamos en 1992 el sello discográfico Alosa, sonidos de la naturaleza, para publicar guías sonoras de consulta de los cantos de las aves de España, pensando en un público ornitológico y naturalista, cubriendo así un vacío en el material de consulta. Posteriormente incorporamos la colección de Paisajes sonoros. Colaboramos con trabajos científicos y en la realización de talleres y audiciones de paisajes sonoros.

national-geographic

National Geographic:

Web de la revista National Geographic sobre el mundo natural, fotografía, viajes y cultura. Con un montón de reportajes interesantes. Incluye toda la información de su propio canal televisivo lleno de documentales interesantes.

 

blog-lobo-amigo-carlos-sanz

Amigo Lobo:

Carlos Sanz es un biólogo de campo que lleva 35 años estudiando, fotografiando, filmando y conviviendo con este animal mítico y legendario. Con amplia experiencia en animales silvestres (especialmente de los lobos ibéricos), y un reconocido fotógrafo naturalista, con  audiovisuales, y publicado miles de fotografías  siempre sobre temas relacionados con la Naturaleza y la educación ambiental.

grupo amateur meteorologia espacial

 

Grupo Amateur de Meteorología Espacial (GAME):

Es un grupo de aficionados que llevamos años de seguimiento de la meteorología espacial y todos los fenómenos que puedan relacionar el Sol con la Tierra.

 

 

 

world-nature

 

World Nature:

Conservar la Biodiversitat del Planeta i Cooperar amb les comunitats humanes per assolir un món més sostenible.  Treballem d'una manera honesta, responsable i transparent, tot col·laborant amb diferents agents socials. Amb un ferm compromís en el respecte a la natura i els drets humans universals, fomentat la igualtat, la llibertat d'opinió i el rebuig a la violència física o psíquica.

 
 
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Leer más